Snowqueen
Poznat
- Poruka
- 9.228
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u tome i jeste problem![]()

Ma niko to ne određuje.A ko to ovde određuje?
Jel glasanjem?

Ma niko to ne određuje.
Nego kada si počela da kukaš na kike i dekadenciju i vruć metal, msm da sam negde napisala da ćeš da nam uvedeš neki Spisak zabranjenih reči.
Na taj fiktivni spisak mislim.
Ništa ne moramo da uvodimo što se mene tiče, meni ništa ne smeta, šta mi smeta preskočim.
ma ja se šalimMa niko to ne određuje.
Nego kada si počela da kukaš na kike i dekadenciju i vruć metal, msm da sam negde napisala da ćeš da nam uvedeš neki Spisak zabranjenih reči.
Na taj fiktivni spisak mislim.
Ništa ne moramo da uvodimo što se mene tiče, meni ništa ne smeta, šta mi smeta preskočim.
Da, ali ti to ne možeš da primetiš kad preskačeš. : (a ti pišeš na ovoj temi?
90%Znači preskačete više od polovine mojih poruka? : (
Dobro je dok nije 100%
Da, ali ti to ne možeš da primetiš kad preskačeš. : (
mislim da sam te vidjala na LjiS-u

NijeDobro je dok nije 100%

Nije
Ostalih 10% je o deljenju vitamina![]()
Ee, kad god ti pomeneš dekadenciju, meni u glavi krene ona pesma od CoF Absinthe with Faust.Znači preskačete više od polovine mojih poruka? : (

Nemoj da poludiš, kad dođe Doca natočiće ti vrućeg metala.Ee, kad god ti pomeneš dekadenciju, meni u glavi krene ona pesma od CoF Absinthe with Faust.
Msm da ću da poludim od te pesme.![]()

Ahaaa... znači odatle potiče taj mit.ma ja se šalim
Doduše namera mi je bila prijateljsko ukazivanje na zastranjivanje sa kikama, vrućim metalom i dekadencijom a sve u svrhu zanimljivije komunikacije
Mit o podrumu je nastao u mojoj kafani kad su ga političari prozvali za podrum
A on ponosan, srećan,raste ko kvasac
Pa kako ga ne zajebavati
).Ahaaa... znači odatle potiče taj mit.
A baš sam se pitala kako je do toga došlo (a, iskrena da budem, i da li je istinit).

jeste sestro slatkaAhaaa... znači odatle potiče taj mit.
A baš sam se pitala kako je do toga došlo (a, iskrena da budem, i da li je istinit).

Auuuuuuu.... cccccc.... kuuukuuuuu crni Bau..........jeste sestro slatka![]()

Šta kukaš, nisam umro!Auuuuuuu.... cccccc.... kuuukuuuuu crni Bau..........![]()