Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji ups imaš ?Buh 18 minuta nije bilo struje, a ups drzi 38 minuta
Sve zivo sam nakacio tako da jedino mi frka do kujne bila da odem po sok![]()
Nije los , skoro mi doneo jedan da mu modifikujem na li-ion , naravno 2x veći kapacitet nego originalni..morao sam da mu turim kontroler za punjenje , ne mere preko standardnog.
Gde je nasao rbc 123 ili rbc 124 li-ion?Nije los , skoro mi doneo jedan da mu modifikujem na li-ion , naravno 2x veći kapacitet nego originalni..morao sam da mu turim kontroler za punjenje , ne mere preko standardnog.
Ma ne , u pitanju je stariji model koji kao i tvoj radi na akumulator ali sam mu odradio da radi na li-ion baterije , jedino kako sam i rekao je kontrola punjenja ali to sam sredio.Gde je nasao rbc 123 ili rbc 124 li-ion?
POz tebra , postavi nesto da ne zamre ovaj polumrtvi deo foruma.Pozdrav svima!![]()
Probao si da promenis port na ruteru?Zeza me PC. Noviji je i sve super radi. Međutim kada uključim računar ne povezuje se na ruter. Poveže se i piše da je online ali ne radi internet. Ili nešto jako slabo radi. Vezan je LAN kablom. Drugi komp koji je povezan LAN kalom radi bez problema. Uređaji na wifi rade super.
Problem nastaje kada uključujem kompjuter.
Kada uradim disable - enable etherneta on proradi.
Šta li može biti problem?
Da naravno. Update drivera ethernet isto. Sad ću da probam da laptop stavim na istu žicu.Probao si da promenis port na ruteru?
Resi to sa wifi, imas one usb jeftine ako nista drugo ne ide...Da naravno. Update drivera ethernet isto. Sad ću da probam da laptop stavim na istu žicu.
Ipak je bio drajver! Uninstal i fresh instal popravilo sve. Unbelievable!Resi to sa wifi, imas one usb jeftine ako nista drugo ne ide...
edit:
a ima i usb na eternet, mada bih ja pre wifi...
Pozdrav doktore!Pozdrav svima!