Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
šta igraju? Bolje da se zezaju nešto van?Ja ne skidam igrice,pustim unuke da igraju onlajn sta hoce,jer imam neogranicen net.Klinci samo zvizde.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta igraju? Bolje da se zezaju nešto van?Ja ne skidam igrice,pustim unuke da igraju onlajn sta hoce,jer imam neogranicen net.Klinci samo zvizde.
SBB je podigao brzine, supernova na nivou od pre dve godine.Koja je vaša brzina interneta @bmaxa @jolemisa Meni je ovo preko SBB-a. Komotno skinem igru od 30 GB za sat do sat i po.
Pogledajte prilog 1184320
Imaju keš da investiraju u opremu jer dosta ljudi plaća za televiziju i internet. Jaki su ko zemlja.SBB je podigao brzine, supernova na nivou od pre dve godine.
Jel imaš prekide? Ja imam sreće pa radi, ali čujem dosta njih kukaju na supernovu...Imaju keš da investiraju u opremu jer dosta ljudi plaća za televiziju i internet. Jaki su ko zemlja.
na sbb nemam nikakvih prekida, nikada. uspori ponekad, ali to jednom u par meseci. sve radi perfektno.Jel imaš prekide? Ja imam sreće pa radi, ali čujem dosta njih kukaju na supernovu...
Pucacine,tuce,trke.I ja kazem da je bolje,ali njima se to ne svidja.šta igraju? Bolje da se zezaju nešto van?![]()
neka onda iskoriste PC da nauče nešto, tipa dizajn, programiranje, i tako te fore.Pucacine,tuce,trke.I ja kazem da je bolje,ali njima se to ne svidja.
Ja sam od pocetka na Supernovoj,a prethodno bio Kopernikus.Kad god su igrali recio S.A City,nikada nije bilo kocenja.Igram i ja nekada sa njima.Jel imaš prekide? Ja imam sreće pa radi, ali čujem dosta njih kukaju na supernovu...
Ubijaš ljude, kradeš kola, hebeš hookersJa sam od pocetka na Supernovoj,a prethodno bio Kopernikus.Kad god su igrali recio S.A City,nikada nije bilo kocenja.Igram i ja nekada sa njima.
Pa videcu malo da ih podstaknem da krenu tim putem,jer stariji je 11 godina,a mladji 9.Ovako sto se tice raoda s kompjuterom od pljenja do pretrage sta ce da igraju,uopste im se ne mesam,sami to traze i igraju,ali cim im spomenes ucenje,odmah se nakostrese.neka onda iskoriste PC da nauče nešto, tipa dizajn, programiranje, i tako te fore.
Naucila me deca,sta da radim.Igram vise sa njima one tuce sa Angom i njegovim protivnicima i ne ljuti se covece.Ponekad i sah,ali se ljute kada ih pobedjujem.Ubijaš ljude, kradeš kola, hebeš hookers![]()
Šah je jedini vredan pomena tuPa videcu malo da ih podstaknem da krenu tim putem,jer stariji je 11 godina,a mladji 9.Ovako sto se tice raoda s kompjuterom od pljenja do pretrage sta ce da igraju,uopste im se ne mesam,sami to traze i igraju,ali cim im spomenes ucenje,odmah se nakostrese.
Naucila me deca,sta da radim.Igram vise sa njima one tuce sa Angom i njegovim protivnicima i ne ljuti se covece.Ponekad i sah,ali se ljute kada ih pobedjujem.
Hoce ovaj stariji cesto igramo.I sad on u svemu voli da pobedjuje,a tu ne moze,pa brzo batali.2-3 partije,a necu da ga pustam,jer mora da shvati da uopste i kroz zivot ce i gubiti i dobijati.Šah je jedini vredan pomena tu![]()
Isto tako neće naučiti kako da iznađe rešenje i eksploatiše tvoje slabosti u šahu. Mora da nauči kako unaprediti svoju odbranu, a napad prilagoditi tvojim propustima.Hoce ovaj stariji cesto igramo.I sad on u svemu voli da pobedjuje,a tu ne moze,pa brzo batali.2-3 partije,a necu da ga pustam,jer mora da shvati da uopste i kroz zivot ce i gubiti i dobijati.
Tome ga i ucim,da veoma dobro pazi na moje poteze i pogleda,zasto sam sta odigrao i da razmisli o odbrani.Hoce interesuje ga sah,ali mora i neka igrica sa tucama obavezno.U tom je dobu sta da mu radim,ne mogu sve da mu uskratim,kakav bi ja deda bio kada ne bi malo iskvario unuka,u pozitivnom smislu.Isto tako neće naučiti kako da iznađe rešenje i eksploatiše tvoje slabosti u šahu. Mora da nauči kako unaprediti svoju odbranu, a napad prilagoditi tvojim propustima.
Slažem se. Mene je ćale naučio šahu kada sam bio 1-2 razred osnovne.Tome ga i ucim,da veoma dobro pazi na moje poteze i pogleda,zasto sam sta odigrao i da razmisli o odbrani.Hoce interesuje ga sah,ali mora i neka igrica sa tucama obavezno.U tom je dobu sta da mu radim,ne mogu sve da mu uskratim,kakav bi ja deda bio kada ne bi malo iskvario unuka,u pozitivnom smislu.
Pa to i jeste vreme za ucenje saha i razvijanje ganglija.Igrali smo mi i ranije,ali po nekim njegovim pravilima,gde je on stalno pobedjivao.Dok ga nisam navadio na sah na kompu,pa posle i na tabli.Bilo bi dobro da ima nekog drugara kojeg isto zanima sah,sigurno bi vise igrao.Medjutim imaju neku grupu gde igraju neke igrice na telefonu.Ne vredi tako neko ludo vreme doslo.Imam jos dvoje mladjih koji su stalno na tabletu,a to mi se ne svidja ni malo.malo se poigramo,bilo cega i odmah traze tablet.Slažem se. Mene je ćale naučio šahu kada sam bio 1-2 razred osnovne.
Naše generacije su bile super za razvojPa to i jeste vreme za ucenje saha i razvijanje ganglija.Igrali smo mi i ranije,ali po nekim njegovim pravilima,gde je on stalno pobedjivao.Dok ga nisam navadio na sah na kompu,pa posle i na tabli.Bilo bi dobro da ima nekog drugara kojeg isto zanima sah,sigurno bi vise igrao.Medjutim imaju neku grupu gde igraju neke igrice na telefonu.Ne vredi tako neko ludo vreme doslo.Imam jos dvoje mladjih koji su stalno na tabletu,a to mi se ne svidja ni malo.malo se poigramo,bilo cega i odmah traze tablet.
Moja cera parla bolje engleski nego srpski
ma jok, razvijaju oni tu druge sposobnosti i vestine: brzo zapazanje, sitna motorika, sprega mozak - reakcija, stratesko razmisljanje, takmicenje, razmena i kanalisanje emocija... (koliko mi je palo na pamet)neka onda iskoriste PC da nauče nešto, tipa dizajn, programiranje, i tako te fore.