Kafana "Kod hakera"

Nes  ..jpg

Aaaa, koja dobra kafa u kafani Kod Hakera. :)
Preporuka, :kuvar5:

Универзални одговор на многа питања...:mrgreen:
Advanced Search нуди много прецизнију претрагу и филтрирање нежељених резултата, тако да, помоћу тога можеш релативно лако да нађеш шта те занима...
Кренеш с неким познатим резултатима, док провалиш како функционише, па онда пређеш на појмове и термине који те занимају...

за оне који су заборавили...
а посебно за оне који нису ни знали за ову легенду...
Јутрос ми паде напамет...
Ничим изазвано...

Poštovani,

Potrebna mi je pomoć i odgovor na sledeće pitanje, da li postoji način da se trajno obrišem sa svih društvenih mreža a da pri tome za neke sam i zaboravila lozinke, poznaje li neko nekoga ko mi može obrisati sve podatke o meni bilo gde da sam se prijavila a na osnovu podataka sa mail adresama i brojem telefona? Hvala za odgovor, baš mi je hitno i potrebno..

Poslednja izmena od moderatora:
Мени се чини да то не иде тако лако...
постојали су некад неки сервиси којима се 'на чување' поверавао тај онлајн идентитет, са свим налозима и лозинкама, па је преко тога било могуће лако обрисати све налоге који су ту били сачувани, али не сећам се да је то нешто заживело, а овде то сасвим извесно није коришћено, тако да не остаје друго него да се седне и систематски брише једно по једно...
заборављене шифре да се обнављају и са новима приступа тим налозима те да се они и деактивирају или бришу...

Kako da podesim email klijent da mi doprema mejlove sa gmail i yahoo? Koj god sam klijent podesavao nije moglo,a kad preko brauzera udjem ceka me poruka da su oni uspesno blokirali logovanje sa neautorizovanog klijenta koji nije po bezbednosnim standardima googla/yahooa

Back