Kafana "Kod hakera"

dimII.jpg

nije montaza evo sta kaze komentar sa yt,ja sam mislio da neko mrda sto ali ispada da sami to rade pa se tako nastimaju,ja jos nisam cuo za auto-sync metronom
This occurs because the table on which the metronomes are placed upon is moving in time with the average frequency of oscillation of the metronomes. As time passes, and the metronomes begin to slow due to dampening, the swaying of the surface, transfers its energy back to the metronomes (which is why they begin to sway with more force after a while) at a natural frequency equal to that of the sway of the table and the average frequency of oscillation of the metronomes prior to the sync

Kako gatara gleda devojci u 21.veku:
- "Auuu, čeka te velika sreća, naći češ dobrog provajdera!"
- "Jedan prijatelj na Facebooku misli puno na tebe. Svako veče čeka te da se uključiš, a ti ga ne šljivis puno. Mnogo mu se sviđaš, poželeće da imate cyber seks."
- "Sada daj mi desnu ruku da vidim bolje! Auu malu ruku imaš, ali držiš velikog miša! Vidim veliki promet na jednom sajtu sa bezobraznim sadržajem! Aktiviraj antivirusnu i budi bez brige."
- "Daj sad 50 evra i Gospod da čuva tebe, softver i hardver."
- "Odakle bre?"
- "Ako mi ne platiš ima da ti kunem! Da ti se napuni kompjuter virusima! Vindous da ti bude kao ****** moje babe! Da radiš svaki dan reinstal! Imeljl da ti se prepuni spamom! Da zaboraviš sve pasvorde i svi akaunti da ti se izbrišu! Svi prijatelji na facebooku da postanu tvoji neprijatelji..."

crni humor
:) task manager koji pretezno sluzi za "odglavljivanje" zaglavljenih programa je i sam zabo

Evo nesto od Voje iz emisije

Profesorka je pitala 'Kog je roda 'kompjuter'?
Podelila ih je u dve grupe, mušku i žensku i zatražila do njih da se opredele da li "kompjuter" pripada ženskom ili muškom rodu. Svaka je grupa dobila zadatak da sa četiri razloga obrazloži svoje opredeljenje.
Muškarci ... su odlučili da 'kompjuter' mora definitivno biti ženskog roda ('la computadora'), jer:

1. Niko osim njihovog tvorca ne razume njihovu unutrašnju logiku
2. Originalni jezik koji koristi za komunikaciju sa drugim kompjuterima je potpuno nekompatibilan za sve ostale
3. Najmanje greškice pohranjuju se daleko u memoriju za eventualno kasnije prisećanje;
4. Onoga momenta kada se vežeš za jednog, nađeš se u situaciji da trošiš pola svojih prihoda za njihove potrebe i dodatke.

OPRAVDANO. EVO I ŽENSKOG ODGOVORA:
Ženska grupa je zato zaključila da kompjuter mora biti muškog roda ('el computador'), jer ...

1. Da bi bilo ikakve koristi od njega moraš da ga startuješ;
2. Raspolažu ogromnim brojem podataka, ali ne mogu samostalno da razmišljaju;
3. Osmišljeni su da rešavaju probleme, ali polovinu vremena oni sami predstavljaju problem;
4. Čim se vežeš za jednog, otkriješ da bi dobila nov, napredniji model ,da si samo malo duže pričekala.

Ženska ekipa je pobedila.

Istražite Mliječni put iz udobnosti svoga doma

Google Chrome eksperimenti već duže vrijeme pružaju korisnicima razne vidove zabave ugrađene u same browsere,
a nedavno se pojavio još jedan. Dodatak "istražite galaksiju" omogućava korisnicima da istraže Milječni put.

Svaki put kada kliknete na neku od 87 zvijezda najbližih Zemlji, dobit ćete i kratak opis za svaku od njih.
Ovaj dodatak se fokusira na samo jedan mali broj zvijezda koje se nalaze u našoj galaksiji, tačnije njih oko 100.000.
Cijeli spektakl prati muzika koju je komponovao Sam Hulick, kompozitor koji je stvorio i muziku za igru "Mass Effect".

Mliječni put možete istraživati na OVOM LINKU

Back