Kafana "Kod hakera"

Kolko znam EON ako radi sa druge mreze, dobro je, ako ne radi, dobro, kolko sam do sada pratio...
ako potpises ugovor sa sbb-om da kupis samo tv i da ga gledas kao iptv preko eona, ne boxa vec aplikacije, ima klauzula da radi pod svim mrezama, znaci nezavisno od sbb.

a sto se tice vpn-a, tesko im da iskljuce na serveru sve adrese za koje smatraju da su potekle sa vpn-a a to svaki admin mreze moze lako da utvrdi jer imas alate za to. napr . netflix je to tolerisao pri registraciji i pustao poslednjih godina krekovane naloge do prijava vlasnika kada vidi da nesto nije u redu, dok sad nije osakatio ponudu i blokirao sve zivo, pa tako da ona varijanta kad si mogao da kupis njihov strim na 5 uhd uredjaja sa bilo kog ip, moz o tome samo da mastas.

velike blokade neta pocinju svuda, sbb je besan sto im je otislo toliko korisnika, a otisli su samo zahvaljujuci njihovoj alavosti i jajarenju jer niko nece da ode ako nesto dobro radi, vec ako je tretiran kao idiot spram konkurencije koja nudi jeftinije, pouzdanije i bolje. pokusali su cak preko veza iz eu da primoraju mts da im dozvoli da koriste njihovu fiber infrastrukturu :lol: to govori koliki su jadnici, umesto da sami ulazu u optiku arcili su koaksijal zato sto im je to najeftinije.

kupis najskuplji paket, i imas mogucnost da na jos dva tv imas eon preko aplikacija. jedan ti je u spavacoj sobi napr isti ip od sbb, znaci no problemo, a drugi napr na placu gde imas samo mts.

kako ces da gledas taj drugi ako ti ne dozvoljavaju kako kazes?

malo znas ili se pravis da ne znas.

jos jednom govorim o paketu koji nema veze sa bilo kojim njihovim hardwerom bilo krs boxom zvanim eon ili ruterom.
To ne moze nikako biti iptv, a kolko znam SBB ne da da se gleda bez smart box-a van njihove mreze.
Evo sta kaze sbb:
EON Smart Box se povezuje sa vašim internet modemom LAN kablom, a sa televizorom putem HDMI kabla.
Dakle mora smart box.

to dvosmisleno sta pisu nema veze jer kupujes samo aplikaciju za jedan tv ili mob i gledas samo tv bilo gde...osim ako pre nedelju dana nisu promenili...znaci dvosmislenost koja je debilna... po njima mozes imati orio mts yettel ali mozes povezati samo preko njihovog boxa koji pola ljudi ni ne uzima koji imaju smart tv :lol:

Covece, moras da imas smart box, da bi radila aplikacija, odustajem...
ja nisam imao smart box sta pricas bre. jer mi ne treba posto imam 4k tv..nism hteo jer mi nije trebao, samo sam gledao eon preko aplikacije nekad zbog vracanja unazad. kako sam mogao aj objasni majke ti :lol:

i to 3 godine... a kad sam hteo posto mi je paket onaj srednji, za jos jedan tv koji sam hteo aplikaciju da dam nekome na drugoj mrezi, rekli su moze ali da kupim najskuplji paket.

a box ne mozes da dobijes ni pod razno ako nemas njihov paket sa njihovom mrezom:lol:

ja nisam imao smart box sta pricas bre. jer mi ne treba posto imam 4k tv..nism hteo jer mi nije trebao, samo sam gledao eon preko aplikacije nekad zbog vracanja unazad. kako sam mogao aj objasni majke ti :lol:

i to 3 godine... akad sm hteo posto mi je paket onaj srednji za jos jedan tv koji sam hteo da dam nekome na drugoj mrezi reklči su moze ali da kupim najskuplji paket.
Не верујем ти. Када би давали сервис на нету без потребе за смарт бокс, нико нормалан то не би узео. Који ће ти смарт бокс онда?

os da ti dam broj ugovora pa da licno proveris kod nekoga iz sbb ovo o cemu ti pricam?

koji mi je motiv da izmsiljam leba ti? niko bre ko ima 4k vrh tv nece da uzme box jer mu ne treba jel to mozes da skontas...niti te oni primoravaju da ga uzmes.

uostalom da ne vodimo radspravu na nivou gluvih telefona, okreni sbb i pitaj jasno i glasno dal mozes da uzmes bilo koji paket danas i da gledas eon, a da ne zelis box jer imas napredni tv i gledaces ga preko aplikacije...sto je debilno jel sve kanale gde je provajder vec imas na koaksijalu gde skeniras preko tv-a ako imas cccam... sad ako ti ne zelis cccam i nemas mogucnost napredne pretrage kanala i imas stari tv, e to je druga prica...na stari cajavec ili ei nis il televizor od pre 10 godina ne mozes bez boxa da gledas.

nisi ni mogao ni pre eona ako si zeleo da vracas unazad jer je bio ciscov uredjaj.

os da ti dam broj ugovora pa da licno proveris kod nekoga iz sbb ovo o cemu ti pricam?

koji mi je motiv da izmsiljam leba ti? niko bre ko ima 4k vrh tv nece da uzme box jer mu ne treba jel to mozes da skontas...niti te oni primoravaju da ga uzmes.
Можеш једино ако си корисник СББ-а беѕ тог бокса… кажем ако ниси корисник сбб-а мораш да имаш смарт бокс иначе нема логике
никакве.. дакле, ти тврдиш да можеш имати приступ сбб каналима са све враћањем програма без смарт бокса.
Ствар је врло лака, само покажи на услугу, где то нуде, да само инсталираш апликацију и имаш приступ са било које мреже...

Можеш једино ако си корисник СББ-а беѕ тог бокса… кажем ако ниси корисник сбб-а мораш да имаш смарт бокс иначе нема логике
никакве.. дакле, ти тврдиш да можеш имати приступ сбб каналима са све враћањем програма без смарт бокса.
Ствар је врло лака, само покажи на услугу, где то нуде, да само инсталираш апликацију и имаш приступ са било које мреже...
kazem ti vrlo jasno i glasno. da. ne danas jer nisam korisnik i ne zanimaju me eon i slicne gluposti.

si video oglas da kazu da mozes da gledas kanale preko bilo koje mreze znaci van sbb?

sad mi objasni kako ljudi gledaju bez boxa na drugim mrezama eon preko aplikacije na bilo koji nacin legalno ili da im neko da log za aplikaciju usluzno...idi na kp...nadji iznajmljujem eon aplikaciju jer mi ne treba, kolko os takih oglasa.

znaci jos jednom da pokusam...imam eon aplikaciju na tv..eon iako nemam sbb...prijatelj ima naprimer paket sa sve boxom i mogucnost da koristi aplikaciju koja mu nije potrebna, jer gleda preko boxa jel tako?

on se loguje na sajtu sbb sa svojim nalogom klikne na deo gde kaze eon aplikacija kredencijali kako se dobijaju klikne dodaj i dobije kod... ti upalis na levoj mrezi koja nije sbb aplikaciju imas window prvi na smart tv i kaze upisi kod i on ti preko fona javi sta pise napr 84XtQ :lol: ti upises i imas eon na drugoj mrezi.

zvanicni vlasnik aplikacije je taj koji je sklopio ugovor ti gledas eon sve kao da imas box a nemas ga jer imas softversko resenje.

jel ti sad jasno kako ? :lol:

Video, i lepo pise u ponudi da moras da imas smart boks… ajde upotrebi lokigu, ako mozes da gledas bez smart boksa, cemu onda smart boks?
Nok, nok...
napisao sam ti zbog krseva od tv koji nemaju mogucnost skeniranja kablovskih digitalnih kanala i gledanje unazad.

ranije je bio za takve televizore ciscov uredjaj 100x bolji od ovog eon krsa koji stalno baguje.

napisao sam ti zbog krseva od tv koji nemaju mogucnost skeniranja kablovskih digitalnih kanala.

ranije je bio za takve televizore ciscov uredjaj 100x bolji od ovog eon krsa koji stalno baguje.
Izvinjavam se, sad sam nasao u ponudi da smart box nije obavezan, mada mi sad
nije jasno koji ce ti to ako mozes da gledas samo preko aplikacije?
evo ga link: https://sbb.rs/question/eon-van-sbb-mreze-u-prepaid-i-postpaid-opciji/
Odaberi način gledanja TV-a, putem aplikacije na smart uređajima ili kupovinom EON smart boxa. Svoje omiljene sadržaje možeš pauzirati, nastaviti tamo gde si stao kada god ti odgovara i gledati do 7 dana unazad. Tu je i Video klub sa velikim brojem serija, filmova, crtanih filmova, muzičkih i sportskih događaja.
Dakle, ispada da si u pravu, mada ajde neko nema kompjuter i smart tv, pa mu treba taj boks, mada mi nije jasno koji ce ti boks ? :P

yettel ima krs box gori od eonovog i krs aplikaciju goru od eonove pa ako os da makar kao test gledas njihovu ponudu kanala mogu da ti puste preko aplikacije ako imas nov tv gde ti ne trebaju nikakvi boxevi koje ako si ud da sklopis ugovor za tv ni ne teraju da uzmes ako neces.

Izvinjavam se, sad sam nasao u ponudi da smart box nije obavezan, mada mi sad
nije jasno koji ce ti to ako mozes da gledas samo preko aplikacije?
evo ga link: https://sbb.rs/question/eon-van-sbb-mreze-u-prepaid-i-postpaid-opciji/
Odaberi način gledanja TV-a, putem aplikacije na smart uređajima ili kupovinom EON smart boxa. Svoje omiljene sadržaje možeš pauzirati, nastaviti tamo gde si stao kada god ti odgovara i gledati do 7 dana unazad. Tu je i Video klub sa velikim brojem serija, filmova, crtanih filmova, muzičkih i sportskih događaja.
Dakle, ispada da si u pravu, mada ajde neko nema kompjuter i smart tv, pa mu treba taj boks, mada mi nije jasno koji ce ti boks ? :P
ma box ti ne treba nigde jel kontas? samo ako ti je tv krs... ljudi ne znaju i prave dubiozu i imaju povratne veze sa duplim netom koji nakce i na box i na tv preko etherneta ili wifi i napravi im se haos :lol:

jednostavno skeniras kanale ako imas sbb u zgradi i sve sto ti je u paketu imas na tv bez icega. ne treba ti nikakav eon iako ti je takav paket i tako se zove... ako os da gledas unazad, instaliras app i onda imas iste kanale kao na tv sa dilejem od 5 do 15 sekundi kao sa svakog iptv. ako si lud pa os da stavis box da se igras sa google aplikacijama i gledas unazad stavis box pa na njemu skeniras kanale na krsu od tjunera koji je gori od bilo kog samsungovog ili lg u tv i preko hdmi saljes u tv...

sta je bolje i a/v kvalitetnije ti meni kazi? :lol:

imali su i samo ponudu iptv znaci aplikaciju bez icega, sa bilo koje mreze da gledas njihove drljave programe... ali su je izgleda skoro skroz ukinuli a i mrzi me da kopam dal jos imaju ili ne.

ma box ti ne treba nigde jel kontas? samo ako ti je tv krs... ljudi ne znaju i prave dubiozu i imaju povratne veze sa duplim netom koji nakce i na box i na tv preko etherneta ili wifi i napravi im se haos :lol:

jednostavno skeniras kanale ako imas sbb u zgradi i sve sto ti je u paketu imas na tv bez icega. ne treba ti nikakav eon iako ti je takav paket i tako se zove... ako os da gledas unazad, instaliras app i onda imas iste kanale kao na tv sa dilejem od 5 do 15 sekundi kao sa svakog iptv. ako si lud pa os da stavis box da se igras sa google aplikacijama i gledas unazad stavis box pa na njemu skeniras kanale na krsu od tjunera koji je gori od bilo kog samsungovog ili lg u tv i preko hdmi saljes u tv...

sta je bolje i a/v kvalitetnije ti meni kazi? :lol:

imali su i samo ponudu iptv znaci aplikaciju bez icega, sa bilo koje mreze da gledas njihove drljave programe... ali su je izgleda skoro skroz ukinuli a i mrzi me da kopam dal jos imaju ili ne.
Supernova ima istu foru sa aplikacijom, ali moras da pristupas sa njihovih ip-ja, ne daju sa drugih..

i pre neki dan su uradili onu ogavstinu o kojoj pricam da ljudima koji u ponudi imaju mogucnost da bilo kome daju aplikaciju da van sbb mreze koja im je gratis, to su uskratili banovanjem svih nat podrucja od oriona do yettela a i mts ce garant.

znaci dileje...i izgubice jer svako moze sad da raskine ugovor bez ikakvih konsekvenci jer ne ispunjavaju ono sto su obavezni da daju ugovorom.

Back