marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.209
a sto bre zakaci opsija
tada je i imao janjetine u janjetine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sto bre zakaci opsija
evo izgradjeni soliteri , sve je bre krala izgradio
staaa divlji reefer
Moram da te razočaram, ali te svinje su doplivale iz Zemuna.
Žitelji NBGD su se žalili, jer smrad dolazi iz okolnih sela, o ibote smrad i loš Gugl.
To je taj smrad koji se oseća.Pogledajte prilog 1796358
Predsednik Republike Josip Broz Tito sa suprugom Jovankom, u poseti Skupštini opštine Novi Beograd, 14. maja 1977. godine.
Marsi bije studente!Pogledajte prilog 1796394
studenti su u pravu
Mjok, vi crveni ste jedini krali. Zato ste se i raspali i razbežali po belom svetu.evo izgradjeni soliteri , sve je bre krala izgradio
a evo reefer sa slikom svojih predaka
aha, nikola pašić nije, bio je to fini mladićMjok, vi crveni ste jedini krali.
doplivale kottebe, a ja se čudim kad idemo na ćepi koi tie to parfemMoram da te razočaram, ali te svinje su doplivale iz Zemuna.
Loše guglaš, iebla te svinja.
Radikal, to ono Šeki Toma i AV.aha, nikola pašić nije, bio je to fini mladić
Doplivale bi one i kotebe ušumu ali vi nemate vodu pijete našu.doplivale kottebe, a ja se čudim kad idemo na ćepi koi tie to parfem
Koji ti je ono auto ispred kuće? Vidim da marsi ima fiću, dva komata.
Ja se tada još nisam rodijo, ali je marsi tu bijo, te je događaj kad su ga ćaci ispratili u pemziju.Pogledajte prilog 1796462
Pioniri čekaju Tita u bloku 45, maja 1977. godine. Rifi koji si ti ovde?
jooj , da su mi bio tada upsss nisi bre ni bio u planu icMarsi bije studente!
ajdeeeMjok, vi crveni ste jedini krali. Zato ste se i raspali i razbežali po belom svetu.
pa evo ovi mali zgrada su jos i od onoga krala reeferovoga, koji i je napravio mali soliteri sas basticom i uzgojom svinja
sa kolutom oko guze...Pogledajte prilog 1796462
Pioniri čekaju Tita u bloku 45, maja 1977. godine. Rifi koji si ti ovde?
e kada sam ja vozio nsu 1000 ttc ti jos si bio u maminim kolicima i vikao brm brm brmKoji ti je ono auto ispred kuće? Vidim da marsi ima fiću, dva komata.
kako bi on i znao sta je druzenje , sta znaci ljubav i jos igre...