- Poruka
- 396.700
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako nemaš para, a živiš najbolje moguće u zemlji ekonomsko tigra i srećan si što nam je ovako dobro?@marsijaner pogasio sve lapatope
Francuski PSG mu pobedio Barselonu
a francuski Monaco nerešeno protiv pirgavskog MTD iz dvojke u X
Na sreću Francuza pa se nisam kockao jer koga god stavim lopta ko da je pod vudu magijom neće pa neće...
A nisam se kockao jer nemam para![]()
truć truć žvak žvakKako nemaš para, a živiš najbolje moguće u zemlji ekonomsko tigra i srećan si što nam je ovako dobro?![]()
![]()
![]()
Ijuuu, kakvo je to antinarodno i protivdržavno pitanje? A upaljači, a kalendari? Ulje, šećer?truć truć žvak žvak
A ko u Srbiji pa ima para pred platu?
Pokaži mi makar u javnom sektoru?
Ok izuzimamo Jorgovanku Tabaković
Zbog takvih visokomoralnih ko što si ti a ima vas na buljuke ja sam medju poslednjima uzeo Žvaljinih 100€, tad vam nije bio ni Žvalja ni Pickousti ni NepomenikIjuuu, kakvo je to antinarodno i protivdržavno pitanje? A upaljači, a kalendari? Ulje, šećer?
Ništa ti nije sveto, a Tigar se polomi da ti udovolji, izdajniče!![]()
Kako mogu da uzmem svoje? Ako nisi ukapirao, nije nam on dao svoje, nego uzeo od nas koji plaćamo porez.Zbog takvih visokomoralnih ko što si ti a ima vas na buljuke ja sam medju poslednjima uzeo Žvaljinih 100€, tad vam nije bio ni Žvalja ni Pickousti ni Nepomenik
Alo Rumunj, ne zaebavaj pošten narod.A nešto ne rade ni mobilne kamere jasličarima kako su precrtali aneks za Žvaljino povećanje plate pa da stave na X uz "serem mu se na platu"
Ċuru ćuru
Lepo rekli Rusi - Srbi su Ukrajina 2.0 jajare i pilićari
Opet neka šugava jugoslovenština, fuj.
Opet neka šugava jugoslovenština, fuj.
Ne ti, Džeki, nego taj čiji si post okačio. Lik je mozga bez.
iebo te lik )))Ne ti, Džeki, nego taj čiji si post okačio. Lik je mozga bez.
I tebe iebo marsi.iebo te lik )))
Ja dve od jutros.Добро јутро кафа прва