- Poruka
- 397.291
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da ne bude nerešeno.@Tom Riddle kad već ne umeju, bar ih sreća hoće.![]()
Ja turio Zvezdu i Čelzi po GG@Tom Riddle pričaju neki klinci u kraju kako su im pričali dede i babe da se sećaju kad je jednom Partizan pobedio Zvezdu.
Jel to tačno?![]()
24 oboga mrsecaМарси када долазиш у србију?
Spremi se da platis sladoled,reefer ic nistaJa turio Zvezdu i Čelzi po GG
Pratim novotarije sa rezultatima po celom svetu, svi prepisuju fore jedni od drugih samo mi ostali komunistička škola "daj baćo 2 gola pa da publici ne bi bilo dosadno kao primiš 1 pred kraj"
Kod kladjenja ima nov belaj - malo malo pa ponište golove posle VARenja
Tako Antaliji poništili drugi gol oa Gazijantep izjednačio
Al Stojko i to dobio jer mu trebala 2 gola nebitno čija
Ceo dan sam jeo govna za 150 dinara profita, gorenabrojano me izvuklo a sve ostalo nekim čudom nije htelo
Ja reko sad dolazi Čika Marsi u 123-jci pa baca pare nama decamaSpremi se da platis sladoled,reefer ic nista
Beza para da ne dolazi - biče ignorisanStojkane, kaže marsi da ti donosi kolača, šampite i remsete.![]()
Komšo, kasi poslednji put bio na pomenutome mostu,pa još i u gužvi, m...?
Trucko autobus pa nisam ni osetioKomšo, kasi poslednji put bio na pomenutome mostu,pa još i u gužvi, m...?![]()
To je u tvojoj seoskoj opštini, ti bi moro da znaš, ali...
o izvinjajem se naslednicima Gospode iz Zapadnog Balkana u SpavaoniTo je u tvojoj seoskoj opštini, ti bi moro da znaš, ali...
Odveo Mujo Fatu u shopping centar, on sjeo u kafić na pivo, a Fata se razletila na sve strane. Nakon što je par puta prošla kraj Muje, on je pozove:Dva prijatelja na pecanju ..Jedan pita drugog :
-Šta kažeš na moje tajno mesto za pecanje ?
-Super je.Ni ribe ne znaju za njega
Šta je spavaona, to neki lokalni izraz okolograda?o izvinjajem se naslednicima Gospode iz Zapadnog Balkana u Spavaoni
Buđava ti ova fotka, ima neke tačke po sebi, gora i od tebe čak.
paaa , to je po reeferou sve to izgradjeno od strane Huna i krala , jos od pamtiveka