- Poruka
- 30.209
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj ponesi 500$, doneću i ja. Pa da ti pokažem foke, da vidimo ko uzima kintu?gle , a ti imas sliku , izvestaj o taunusu.
poslat tih sijte za taurus...
jel si kliknuo , tovare
jao pa on bijo titin vojnikĆaća bijo unproforac u Egiptima ,jbga.
sto bre da donesem samo 500 , ima bre da donesem dolar dva, dosta ce mi bitiAj ponesi 500$, doneću i ja. Pa da ti pokažem foke, da vidimo ko uzima kintu?
Jel smeš ili si samo magarac koji za z fiću i Stojadina?
a da , tita mu je sve dao a ovaj , hmmm, negira da mu je bilo dobro u titino vremejao pa on bijo titin vojnik![]()
Oficir, nije mogao da bira političko uređenje, jbga. Svakako bi bilo bolje da je bio Kraljev vojnik.jao pa on bijo titin vojnik![]()
Šta je čipko, usro si se, jel? Bem ti znajne, šupalj si ko neki komunista.sto bre da donesem samo 500 , ima bre da donesem dolar dva, dosta ce mi biti
jes bre bio ruzan , alo mogu samo da zamislim tebe ki da si titin i mases raji .
bolje bit i ostati komunsta neg vi , golubovi prevrtljivci.Šta je čipko, usro si se, jel? Bem ti znajne, šupalj si ko neki komunista.![]()
pa , normalno u tadasnje vreme je jedino mogao da uspe da se i skolovao u vojnim akademijama.Oficir, nije mogao da bira političko uređenje, jbga. Svakako bi bilo bolje da je bio Kraljev vojnik.
Prevrće ti se samo taj kliker u glavi.bolje bit i ostati komunsta neg vi , golubovi prevrtljivci.
cas ovo , cas ono
kommmunjaro teska
Stvarno, oficir morao da se školuje u vojnoj školi? Ma ne verujem!?pa , normalno u tadasnje vreme je jedino mogao da uspe da se i skolovao u vojnim akademijama.
a tiiii, bre bilo besplatno ckolovanje ali djaba
nis bre neznas
a i da si svilen , jesi
Мени ћаћа бијо инвертар у кафани Јединство.Ćaća bijo unproforac u Egiptima ,jbga.
mom drugu kupili ručni sat i ugravirali KRLETU OD DRUŠTVA SA ŠANKA ♥Мени ћаћа бијо инвертар у кафани Јединство.
Имао и инвертарску плочицу на рамену.
И ја сам имао све што пожелим, ал кад набавим
![]()
ma , da nije bilo tita , ne bi ga besplatno ckolovali , pa ondak , ne bi i isao u vojne misije , ne bi bilo dolara, ne bi bilo avtomobila i ti ne bi , klincima , mahao iz kola.Stvarno, oficir morao da se školuje u vojnoj školi? Ma ne verujem!?![]()
jes , vidis ti ovoga nasegaМа какве школе бре...алоо
Дипломе више нису битне...
АВлијанер
Добар дан
![]()