- Poruka
- 201.287
Magare ovo su današnji partizani tupane tosu grobari. Imam transfer blama koji si sad Marsi.koko je ovaj rifi opteretjen partizanima ahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Magare ovo su današnji partizani tupane tosu grobari. Imam transfer blama koji si sad Marsi.koko je ovaj rifi opteretjen partizanima ahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Stop meričkom JS humorujel mirises , ako samo mirisi
moze bit da ti taj smrad iz tvojih gaca stize
menjaj , cesce gace
ne svakih 6 meseci
ma , to mu je jos od detnjstvakoko je ovaj rifi opteretjen partizanima ahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jel to , onaaaaj sapic , reeferov mezimac
ma po kanjarima tvojim i dalje ima tovaraMagare ovo su današnji partizani tupane tosu grobari. Imam transfer blama koji si sad Marsi.![]()
a , sada vidim koliko ti mona nedostajeStop meričkom JS humoru
Kaži jes u modu Ana ili te pozdravilo ko Glišića, tako zvučiš?ma po kanjarima tvojim i dalje ima tovara
a u nbg , cini mi se da ih jos ima
tovaru ijedni
pobegoše zapete ćaciju, držžžiiiiiihhh!a , sada vidim koliko ti mona nedostaje
malo pa po malo , prozivas je
pa , ti si sa annom , i meris se sa njomKaži jes u modu Ana ili te pozdravilo ko Glišića, tako zvučiš?![]()
za , cacic koji si mi tipobegoše zapete ćaciju, držžžiiiiiihhh!
skip Ćaciji.pa , ti si sa annom , i meris se sa njom
još jednom skipčina Ćacijiza , cacic koji si mi ti
zapeo sise...
Os da kazes a ne znas kakoskip Ćaciji.
gospodine Šauliću, topla ljudska glupost Vaša razneži me zaista da mi suze niz leđa počminju tećiMagare ovo su današnji partizani tupane tosu grobari. Imam transfer blama koji si sad Marsi.![]()
Koliko si omašio hahaha smejemtise ko Ćaciju Marsiju ististegospodine Šauliću, topla ljudska glupost Vaša razneži me zaista da mi suze niz leđa počminju teći
milo mi je odista što u ograničenosti svojoj imate vožnju koja Vas nadnaravno pametnim čini, mačko mala
merilly live and long! ♥
eto , natero sam te nako telegantno da lezis i gmizes...SKIP
SKIP
SKIP
Marsi
![]()
![]()
![]()
mi smo intilegentni a nakoKoliko si omašio hahaha smejemtise ko Ćaciju Marsiju ististe![]()
Jer je pažnja opala skrolovanjem i mora na net dopamin detoxDaj prepričanu, skraćenu verziju.![]()