Kafić Кафана код два бела голуба

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
IMG-ecd11033006ff5b1adae74134d08a07c-V.jpg

😂😂😂😂 Отац улази у синову собу. Кревет уредно поспремљен. Ред, све на свом мјесту. На столу писмо, потписано: „За тату“. С тешким предосјећајем и дрхтавим рукама отвара омотницу: „Драги тата! С тешким срцем и великим жаљењем пишем ти ово писмо. Упознао сам нову дјевојку и морали смо отићи од куће прије него се ти и мама вратите, како бисмо избјегли свађу. Са Саром ми је предивно, стварно је волим. Али знам да је никад не би прихватио — због свих тих пиерцинга, тетоважа, кожних хлача и чињенице да је твојих година. Сара каже да ћемо бити јако сретни заједно. Није то само љубав. Тата, она је трудна. Има стари кампер у шуми и залиху дрва за цијелу зиму. Сањамо о пуно дјеце. Сара ми је отворила очи. Испада да је марихуана потпуно безопасна. Сами ћемо је узгајати и мијењати са сусједима за кокаин и ecstazy. Сара припада једној секти и јако је побожна. Молит ћемо се за чудо да је излијече од АИДС-а. Стварно то заслужује. Не брини, тата. Имам већ 15 година и снаћи ћу се. Сигуран сам да ћемо се једног дана опет видјети и да ћеш упознати своје унуке. С љубављу, Твој син, Иван. П.С.: Тата, ништа од овога није истина. Код френда сам, преко пута. Само сам ти хтио показати да постоје у животу страшније ствари од школске свједоџбе, која је на столу. Назови кад буде сигурно да се вратим кући.“

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ НИЈЕ ВИШЕ ИСТИ ЧОВЕК КОГА САМ ПОДРЖАВАО!!! ОН ОПСТАЈЕ НА МАНИПУЛАЦИЈАМА НАРОДА, И ЗАТО НЕМА ВИШЕ МОЈУ ПОДРШКУ!

(И ЈЕР МИ ЈЕ НАЈУРИО ДАНИЦУ И СВУ РОДБИНУ ИЗ ДРЖАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА СА ПЛАТАМА ОД 700 000 ДИН)

ВУК ДРАШКОВИЋ

Back