marsijaner
Legenda
- Poruka
- 55.688
u frizideru , pa necu valjda sve i pojesti.Vidim Radensku i neko parče torte, ali gde ti je taj kolac?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u frizideru , pa necu valjda sve i pojesti.Vidim Radensku i neko parče torte, ali gde ti je taj kolac?
Paket 6 x1,5 litara recimo Jazak, Rosa itd je oko 400 dinara ovdeimamo ovde , i knjaz milos i vrnjci i prolom ..i recimo 9 litara , cena je 11 dolara a u nasim prodavnicama je oko 20 dolara,
ajde , slikat cu ti , da vidis da svega imamo , sto se proizvodi u JUGOSLAVIJI, na zalost bivse.Iz prodavnice? Teško da je išao u lov pa je upucao.
slovenackaPa hrvatska voda zar ne
Euro trade - Voja i Vesna su vec godinama uvoznici i sve sto se proizvodi u bivsoj , dovoze.Dobro,slovenačka otkud mu tamo?
eeee pa ima i gaceLepo veče, došli iz šetnje pa sam se sad razgaćio, tj. u boksericama sam, sad će i dinja, pa serija...

auuuАмбалажа иде с' колена на колено.
Ко зна ко је то и кад довукао.
A šta je to što tebi nedostaje najviše, generalno?auuu
pa zar i ti sine brute...
imamo i imamo , svega iz moje bivse zemlje.
da , bas ona sto si i obecao da ces poslatiCeniš da je unutra rakija? Komandantmarkuša?
slikah tiAko u inostranstvu možeš da kupiš vodu sa ovih prostora zašto nije recimo Prolom na stolu.
Možda sam dosadna ali čudno mi je![]()
beograd ali ne i kakvi su sada.A šta je to što tebi nedostaje najviše, generalno?
A, vidim šta je u deficituslovenacka
tri srca
da se bolje prc......a

ono , vreme , oni ljudi pre , postavke idiotizma vremena 90 tihMislim ovako u duši
e ona bosanska vodaA, vidim šta je u deficitu![]()
nemoj da vidi onaaaaj , reefer , pa Opsi.Pa, generacije 70-tih uglavnom to kažu tj imaju lepe uspomene
eto , vidis da kod marsovca ima se svega iPa, generacije 70-tih uglavnom to kažu tj imaju lepe uspomene
Ovo beležim...Slično tako ko naš opsi

Nisam viđao ove modele u sex šopu, zanimljivo.Treba da imaš neki od ovih
Pogledajte prilog 1760550
I marsiju isto tako crevo beži i skače, ali je to više zbog čika Parkinsona.Jer to moje crevo beži i skače Pogledajte prilog 1760558

Il je veliki frižider ili ti je mali kolac?u frizideru , pa necu valjda sve i pojesti.
Crkla, ubili ste je vašim naznajem i krađama.ono , vreme , oni ljudi pre , postavke idiotizma vremena 90 tih
moja JUGOSLAVIJA