- Poruka
- 52.431
Tu sam. Ja sam od 10-tog dole.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jel 10 dana?Tu sam. Ja sam od 10-tog dole.
rekoh ti aji bure i to od hrastovine a tiDajte više to bure Marsiju!
besplatno ckolovanje bilo za tebeJel 10 dana?
Da.Jel 10 dana?
E a da, izbubi se po koje slovo , dok se i jeddu KalamariMarsi koji si kalar.
Hromi Djabo štaje kalar?besplatno ckolovanje bilo za tebe
al djaba bre
nikako da citas sa razumevanjem....
Onda teško da možemo da se vidimo. Mi idem ili 20. ili 25. avgusta.
Pusti sad kalamare, šta su kalari?E a da, izbubi se po koje slovo , dok se i jeddu Kalamari
a ti , jes li skonto , kako i je tseko i uzivati , ono pogled iz Kule Restoran i okrece se , tako da se i moze uzivati sa kim si a i jos ti i pogled.
a nasi , Dejan koji i je glavni , cim te vidi , odredjuje najbolje mesto pored prozora a onda crnogorac Aleksandar . te sluzi , tj , momak kanandjanin i cura , pa smo ih malko i zezali po pitanju serBskoga jezika , koji ceo svet zna a i Reeefer
Obećavam da ću jesenas do BG.Onda teško da možemo da se vidimo. Mi idem ili 20. ili 25. avgusta.
Ja bar nedelju dana kasnije...
Obavezno!Obećavam da ću jesenas do BG.
e to je nesto specijalno , ono suprotno od zivihPusti sad kalamare, šta su kalari?
Kada ces da glodjes , hromi dabiHromi Djabo štaje kalar?
nisam mogao do kraja saslusati ovoga , koji po meni, na fin nacin je protiv rusije. Dovoljno je receno da su najbolji u informaciskim ratovima da su Rusi. u analizi , ukazuje da je krenulo od 20214 godine a nikako ne ukazuje da su m,nogo , mnogo godina jos ranije je zapad taj koji i je sprovodio sve informacijske ratove. Evo , recim0o kako Rusija i moze ista uraditi , kada su sve medije Rusije su , zabranjene.
Kako glođeš kalar hromom dabi? Imaš novu protezu?Kada ces da glodjes , hromi dabi

stavio sam samo zbog toga šta je rekao za orešnik, ostalo je nebitnonisam mogao do kraja saslusati ovoga , koji po meni, na fin nacin je protiv rusije. Dovoljno je receno da su najbolji u informaciskim ratovima da su Rusi. u analizi , ukazuje da je krenulo od 20214 godine a nikako ne ukazuje da su m,nogo , mnogo godina jos ranije je zapad taj koji i je sprovodio sve informacijske ratove. Evo , recim0o kako Rusija i moze ista uraditi , kada su sve medije Rusije su , zabranjene.
u pitanju je da si ti blizi hromom dabi , onaj , kome si do juce ispevao odeKako glođeš kalar hromom dabi? Imaš novu protezu?![]()
Ti uvek okačiš neku przapadnu i muslimansku propagndu i ne razmišljaš.stavio sam samo zbog toga šta je rekao za orešnik, ostalo je nebitno

Znači i dlaje ne znamo što ti je taj kalami.u pitanju je da si ti blizi hromom dabi , onaj , kome si do juce ispevao ode
idi i celivaj mu.