marsijaner
Legenda
- Poruka
- 52.866
paaa, reefer sve znatura se danas svašta u pivo
samo par proizvodjača pošteno napiše šta
zato ga i piaj ali uobicajeno
nema nam /mi odgovora
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
paaa, reefer sve znatura se danas svašta u pivo
samo par proizvodjača pošteno napiše šta
Stvarno odlličan burger, a u Novomusadu je, cijena oko 1200 din oko 250 grami mesa a ima i odličan sos i komade manga. Neočekivano dobro.ne izgleda tako al ti verujem
gde ima taj burger, koliko je grama i koliko dinara?
Za vas izokolo, ovo nije sendvič. Aj nazad u ćacilend da se prisetiš.sendvičar, znao sam![]()
Dobro me podseti da moram da pazarim teglu maksijevih za kancelariju... osto mi jedan...imam kisele krastavce
mogao je da slika makar tako da se vidi meso, al on ipak nije, standardnopa to pecivo u kom je burger vređa inteligenciju
ma fokus mu je bio na drvcemogao je da slika makar tako da se vidi meso, al on ipak nije, standardno
ako ne slika fiksnim, onda slika ajfonom, al pogrešno![]()
joooj breokeej, sad sam videla i sliku s mesom
lepo, al šta radi taj mango u burgeru, nek me neko prosvetli
isto ono što i ananas na pizzi?
pogledaj koliko je to u kanadskim dolarima ako je tu 1 dolar, 75 dinara , pa ces da vidis koliko mnogo vise kosta neg kod nasStvarno odlličan burger, a u Novomusadu je, cijena oko 1200 din oko 250 grami mesa a ima i odličan sos i komade manga. Neočekivano dobro.
Pogledajte prilog 1742874
Čim pojedete čizburger revolucija se stiša u vamaZa vas izokolo, ovo nije sendvič. Aj nazad u ćacilend da se prisetiš.![]()
Šteta pa je slika nastala kad nije bilo ni Pentium II
Šteta pa je slika nastala kad nije bilo ni Pentium II
Ovo nije čizburger. Hajde sad krug oko tvoje slepe ulice, pa da ponoviš pitanje, samo ovaj put razmisli.Čim pojedete čizburger revolucija se stiša u vama
Samo to nije original čizburger...
Imaš i fotku sa mesom.mogao je da slika makar tako da se vidi meso, al on ipak nije, standardno
ako ne slika fiksnim, onda slika ajfonom, al pogrešno![]()
To sam i ja pitao kad su mi preporučili specijal dana. Kažu, probaj, ako ti se ne svidi donećemo drugi. Ozmenađen sam koliko je dobro. Mango nema jak dominanatan ukus, sa sosm koji je unutra ke odlično legao u burger. Ko ide u NS neka svrati i proba, u centru su.okeej, sad sam videla i sliku s mesom
lepo, al šta radi taj mango u burgeru, nek me neko prosvetli
isto ono što i ananas na pizzi?
Чијим месом?Imaš i fotku sa mesom.![]()
Oko toga možemo da se dogovorimo.Чијим месом?
seljačka kopija za NBGD dogeganu gospoduOvo nije čizburger. Hajde sad krug oko tvoje slepe ulice, pa da ponoviš pitanje, samo ovaj put razmisli.![]()