- Poruka
- 97.293
Добро јутро![]()
Gde ti zivis u Kaliforniji ili u Nevadi ?
Ako je mnogo rano i 3-4č ujutro i ideš na pecanje, onda si na Havajima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добро јутро![]()
suvise neozbiljan...treba njega ukrotiti![]()
у београду него пробудио се прво у 5 ујутру кад сам видео коликоје сати онда сам се вратио у кревет и сада се пробудиоGde ti zivis u Kaliforniji ili u Nevadi ?
Ako je mnogo rano i 3-4č ujutro i ideš na pecanje, onda si na Havajima...
То је само један мали егзорцир рутински захват.u meni nema zla!
Опет си под забраном кретања
jos slikao kroz prozor i saksije.Опет си под забраном кретања
![]()
javi mi se na pp , za petakА што ти то ради ?
stavili te u kavez?
javi mi se na pp , za petak
vidjenje
Kroz kakav prozor?jos slikao kroz prozor i saksije.
Samo ako svraćaš do njegovog staračkog doma.javi mi se na pp , za petak
vidjenje
Baš si se napisao, pa kao sad nema smisla da ja to ignorišem. Ovo gore je bio moj odgovor onima koji su me prozivali da se ja izjašnjavam kako se izjašnjavam iz straha i neznanja. "Demode muzika" je ironičan način da kažem šta mislim o njihovom tripu da kad se zamotaju u marame i suknjetine i sprovedu nameravani igrokaz, to treba nama da ukaže na njihovu the "duhovnost". Da ih nisam previše upoznala, možda bi me i prevarili. Ali, pošto mene oni ne zanimaju, volela bih da i ja ne zanimam njih. Kao i sve druge grupacije, LGBT, ili koje već druge, vernici i oni koji to nisu, treba da uživaju u tome čemu pripadaju i ostave se proklamovanja, naročito laičkog i neiskrenog.Невезано за тему око религије, мене искрено превише не тангира прича око атеиста и вјерника, агностика шта год јер вјеру у себи или имаш или немаш, она се у принципу ни не би требала наметати јер суштина хришћанства свакако није у наметању. Не бих покретао теолошке расправе није ми таква намјера али само сугеришем хришћански Светац је хомо сапиенс канонизован због свог живота сасвим посвећеног Господу.Велика већина их је пострадала јер се нису одрекли хришћанства, дакле из времена када су хришћани прогањани а неки други хомо сапиенси атеисти или многобожци били већина у нашој драгој цивилизацији.Ако ништа барем у том сегменту боље стојимо данас него раније, пре цц 1500-2000 годиона. Нико атеисте не прогања данас зар не чак ни у већински хришћанским држава?А око наметања светоназора, ја бих рекао да веће утицаје данас имају одређени лобисти моћних корпорација кроз медије, друштвене мреже, да су генерално у свијету јачи рецимо јеврејски лобиjи или ти ЛГБТ+ (LGBTQ или како већ), група лезбијки, гејева, бисексуалаца, трансродних и других квир појединаца уједињених заједничком културом и друштвеним покретима.Ето погледај све јаче платформе од Нетфликса па даље, не сјећам се када сам погледао некакав филм чисто посвећен цркви.У том смислу ми баш није јасна твоја опаска око наметања.
Друга ствар што крст хомо сапиенси често користе да истјерају неке своје унутрашње демоне, односно да своје лоше намјере прикрију иза неке веће религије, муџахедини у исламу или крсташки ратови кроз историју.Немој замјерити на дужем посту, јавио сам се због "демоде музике".Византијски мелос није демоде, он је дио наше историје и културе и тако га треба схватити.Ни велика и моћна Велика Британије се никада није одрекла своје историје односно моћне круне која је директно везана за хришћанске ритуале крунисања.У то име један симпатичан мелос.
ladno ću da gledam, samo kad me više niko ne čoveča
Jer bolji partizani ili zvezda?ladno ću da gledam, samo kad me više niko ne čoveča![]()
ne smem da kažemJer bolji partizani ili zvezda?![]()
Tvoja? Jesamzvezdaaaaa
Jer bolji partizani ili zvezda?![]()
A jbga guro Slobo godinama u Partizanija... ma to kad bi se lagali, oba nazovi kluba su pod državnom šapom, istzi gazda, samo lože ljude da bi lakše dilovali. I tako je od njihvog nastanka, nakon II rata.Čestitam 10+ Godina vučica gura državne pare i uspeli ste da smanjite broj ekipa koje će vam stave 15 komada. spreda i straga.![]()
nisiTvoja? Jesam![]()