pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.560
znaju al su dosadniPa kad ljudi znaju da sviraju, jbg
na svetu ima jedno 100 000 ljudi koji opako sviraju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaju al su dosadniPa kad ljudi znaju da sviraju, jbg
Sad moram i neke Bugarske za subotu...ziv nisamznači sviraš narodljake jel tako a ne slušaš jel tako
ne znam sta je smesno ovim tvojima,rado bi diralito ti i ne treba tako da ne kontam šta je fora
kaži ti meni ovo: prezireš ali sviraš jel takoSad moram i neke Bugarske za subotu...ziv nisam![]()
druže to su tvoji nisu mojine znam sta je smesno ovim tvojima,rado bi dirali
Svirao i za močin omiljeni bend:Pa kad ljudi znaju da sviraju, jbg
Profikaži ti meni ovo: prezireš ali sviraš jel tako
kad se uozbiljisanđelijo kad ćeš da mi rešiš jaja![]()
Nema.znaju al su dosadni
na svetu ima jedno 100 000 ljudi koji opako sviraju
Opali te Pajaanđelijo kad ćeš da mi rešiš jaja![]()
Porkaro je snimao bubanj sigurno 90% bendovima. Cak i Pink Flojdu onaj neparnjakSvirao i za močin omiljeni bend:
Lukather was also a session guitarist for Michael Jackson and the Bee Gees while also writing songs for the likes of Alice Cooper, George Benson and Olivia Newton-John.
![]()
super, zaradio dnevnicuSvirao i za močin omiljeni bend:
Lukather was also a session guitarist for Michael Jackson and the Bee Gees while also writing songs for the likes of Alice Cooper, George Benson and Olivia Newton-John.
![]()
znači nikadarcekad se uozbiljis
znači brate daj se prizovi sebi al ozbiljno ti kaemPorkaro je snimao bubanj sigitno 90% bendovima.
Covek ima najvise studijskih snimaka od svih bubnjaraznači brate daj se prizovi sebi al ozbiljno ti kaem
Ma zna moča bolje od njega, bre.Covek ima najvise studijskih snimaka od svih bubnjara
Šta je ovo???
Kako sam skapirao, obrada Mani mani od Abbe.Šta je ovo???
sebe?Amđo daj nešto veselo moča opet kontrira!
ma jok, njega.