- Poruka
- 198.783
Sve su to tvoji levičari.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve su to tvoji levičari.
auuu, pa ti bre si izgubljen u nekoj prasumi afrike.Sve su to tvoji levičari.
AV, Vulin i Dačić, sve tvoji iz tvoje crvene partije. Ista banda vas napravila i odgajila.auuu, pa ti bre si izgubljen u nekoj prasumi afrike.
ovaj tvoj ljubljeni avcic tim je bas , tvoj i samo tvoj u svakom pogledu.
eno , nikolic i njegovi , vikendice a ti , nis.
samo si maznuo citav soliter od radnika koji nisu mogli da placaju dazbine.
Lahko je tebi.
Tito ti je to omogucio...da ^postanes kapitaLJISTA
radokal , smrdikalji , tvoj ljubimac milJoseVitchi ... Nikolicf , Draskovic , Djindjic i ostala crevo, -crna-zuta banda.AV, Vulin i Dačić, sve tvoji iz tvoje crvene partije. Ista banda vas napravila i odgajila.
Nelupaj pregrejaće ti se to zrno graška uglavu.radokal , smrdikalji , tvoj ljubimac milJoseVitchi ... Nikolicf , Draskovic , Djindjic i ostala crevo, -crna-zuta banda.
cuj , oma ti oko percepcije mozga, sto bre , se i otkrivas da si zrno ...graska.Nelupaj pregrejaće ti se to zrno graška uglavu.
JS skipčins!cuj , oma ti oko percepcije mozga, sto bre , se i otkrivas da si zrno ...graska.
e jesi breJS skipčins!
Idi čisti te višnje i trešnje i ne mešaj se u pametne razgovore.![]()
Svaki dan ponesem par litara kad krenemo u šetnju i sipam u nekoliko posuda koje su ispod drveća. Ceo blok ima te posde, iznose ljudi jer imamo puno ježeva i ptica.
blok djungla u u djungli ..reeferovacSvaki dan ponesem par litara kad krenemo u šetnju i sipam u nekoliko posuda koje su ispod drveća. Ceo blok ima te posde, iznose ljudi jer imamo puno ježeva i ptica.
Kod tebe uvek Đ u srcu, đungla, đubre iz kuće cveća...blok djungla u u djungli ..reeferovac
ti si bre naj d...i ej , koliko puta posecujes kucu cveca.Kod tebe uvek Đ u srcu, đungla, đubre iz kuće cveća...![]()
Svaki put kad mi trebaju mamci za pecanje.ti si bre naj d...i ej , koliko puta posecujes kucu cveca.
ma , znao sam da ti tamo stalno idesSvaki put kad mi trebaju mamci za pecanje.