marsijaner
Legenda
- Poruka
- 52.960
ovaj je neki reeferov rodjak
vidi se da je tek siso sa grane i jos ne uspeva da se ispravi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovaj je neki reeferov rodjak
Pa kad ne postojiTo BIP nisam probala ima vise od deset god.
Pa kad ne postoji![]()
jeste to je ujo moj iz kanadeovaj je neki reeferov rodjak
vidi se da je tek siso sa grane i jos ne uspeva da se ispravi
Pa, i nisam...E bravo. Pomislila sam na jedno nisko, koje je pravila Niska pivara.. ne secam se imena, asociralo me na BIP.
A ni BIP vise ne postoji
Super si me presao![]()
Kako toPa, i nisam...
Ovaj BiP se pravi u niškoj pivari...![]()
Draga moja 'tičice...BIP pivo se proizvodi u Beogradskoj industriji piva (BIP), koja se nalazi u Beogradu, na opštini Savski venac. BIP je osnovan 1839. godine, a proizvodnja piva je započela 1872. godine. BIP je takođe proizvodio kvas i sokove. Trenutno, kompleks BIP-a, uključujući i pivaru, preuzela je nemačka kompanija "SSDT 018 Alpha".
BIP je nekada bio smešten u staroj Bajlonijevoj pivari, u Skadarliji, a proizvodnja je obavljana u pivnicama "Aleksandar", "Bajloni" i "Velika Skadarlija". Trenutno, na tom mestu je izgrađen poslovno-tržni centar.
Iako je BIP bio poznat po svom pivu, ono je sada u vlasništvu nemačke kompanije, koja planira da prenameni lokaciju nekadašnje pivare.
Pored toga, BIP ima i pogone u Čačku, Obrenovcu, Kosovskoj Mitrovici i Alibunaru, kao i prodajni centar u Kragujevcu.
Sta biDraga moja 'tičice...![]()
Pa oteli su BiP vlasniku pre 3-4 godine i od tad zvrji pusto i čeka da se nađe varijanta da se tu nešto zida, a vlasnik, pošto ima licencu, počeo da pravi pivo u NI.Sta bi?
e pa pozdravi gajeste to je ujo moj iz kanade![]()
Od kad je ta prica za Nis?Pa oteli su BiP vlasniku pre 3-4 godine i od tad zvrji pusto i čeka da se nađe varijanta da se tu nešto zida, a vlasnik, pošto ima licencu, počeo da pravi pivo u NI.
Ostali pogoni su, koliko znam, isto oteti.
Ni ja nisam imao pojma do pre par meseci...Od kad je ta prica za Nis?
Nemam pojma.
Danas korejski recepat: pivo + sodžu.Jutrić![]()
Nis' ti normalan... ne, ne... nikako...Danas korejski recepat: pivo + sodžu.
Jes ti bolje znaš od miliona korejaca, jel?Nis' ti normalan... ne, ne... nikako...
![]()
Jeste da mora da se umre, al oni baš brate žureJes ti bolje znaš od miliona korejaca, jel?![]()
Jesi li ikad probao sodžu?Jeste da mora da se umre, al oni baš brate žure![]()