pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.960
pa kad samo to je kadarmator a voli da lize,pu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kad samo to je kadarmator a voli da lize,pu!
Deluje odlično. Možda može i kikiriki.onaj pečeni , neslani
onda je to kikiriki puterDeluje odlično. Možda može i kikiriki.onaj pečeni , neslani

Pa velim kad nemamo lešnika a ovo imamoonda je to kikiriki puter![]()
samo ispeci lesnik i nemoj ga spalisPa velim kad nemamo lešnika a ovo imamo

Kad sam ja pravila rafaelo kuglice sa lešnicima unutra ti se nisi ni rodilasamo ispeci lesnik i nemoj ga spalis![]()
Ne to je nezdravo za sve okolo.a kad oćemo nezdravo, pošto propagiraš, jeri može cigarete?

ko zna na šta je ona mislila?
kad si mator ko onaj ujo našmogu i kataklingeri
odoh leći malko
oni okolo nek se dislociraju i sve superNe to je nezdravo za sve okolo.![]()

svi znamo sem tebeko zna na šta je ona mislila?
ja mislim da nije mislila na smrdljivo nego nešto lepše, ali ko zna...svi znamo sem tebe
lagano vam se smanjuje prostor za zločin.oni okolo nek se dislociraju i sve super![]()

ZAto vam i n ije potrebno puno prostora, sad je vreme da mi koje ste ugrožavali živnemo. Teškonamje.Za zločine iz strasti nije potrebno puno prostora.

ne znam šta ti tripuješ, ja pušim gde hoću, bukvalno nisam još naišla na mesto gde prema mojim željama to nije dozvoljenolagano vam se smanjuje prostor za zločin.![]()

škljocam zipom i drago mi zbog tebe, raduješ se ko cuko, al tog nema niš!Uskoro će pušači u zatvor, kod svojih kolega narkomana i ubica.
Posle idu u pako kod
Hahahahaaaa!
Ideš na ražanj kod đavla hahahahaškljocam zipom i drago mi zbog tebe, raduješ se ko cuko, al tog nema niš!