veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
O kom to Iraku pricas ? O onome sto je u FAZI RASPADA ??
Pricali su da je i Hitler 1944 verovao u naseljavanje Nemaca do Urala, a 1945 u ,,tajno oruzje preokreta,,![]()
Vidim kako su se ,,rukovali,, Amerikanci dosli u al-Tanf i napreduju uz Eufrat da bi se oni ,,rukovali,,. Moz se ,,rukuju,, na namestenim snimcima
Inace gde je to SAA ratovala ozbiljnije sa ,,muslimanskim frakcijama,, ako ISKLJUCIMO ISIL ?? Ove godine govorim? Nigde ! Svuda je primirje dok se ne srusi ISIL!
Onda ... onda se opet javi i pricacemo. Ali ti je taj Forumas inverzno rekao: I kada Damask bude pao (a pasce sada kada je Assad iscrpljen i njegovi Saveznici, ne 2012), neki luzeri srpski ce zamisljati ,,preokret,,Kao osnovno, Rat u Siriji ce Zapad voditi jos mnooogo godina posto ga nista ne kosta, a Assadovi Siriju nema ko da drzi jos mnogo godina
Znaci, lose si shvatio....
A koliko sam ja Muslimana pobio u zivotu ti se sa toliko nisi ni pozdravio i rukovao![]()
Jeste, i baš kao Hitler, u momentu kada se svi teroristi, i zeleni i crni, svode na mrlje na mapi i ruralna područja, pričaš o nekom kontranapadu iz Al - Tanfa?! Da već ne znam odgovor, pitao bih te je li ti dobro...