Kafana kod Bašara

nemoj ga usporedjivati sa takvim mali homicima , jel vidis da je on tamo sluzio , onim , koji su mu dobro zabijali a i bogati i platili.

Ti kao ,,javna,, licnost verovatno imas SIJASET ,,Dokaza,, Ko si pa pricas o ,,homicima,, ? :))) Sve mi se cini da onaj KO PRVI poteze te nazive to radi po metodu ,,udri prvi,, :)

Uostalom, mogu u tri recenice dokazati da si ti i masa ovde prisutnih ,,Latentni,, Homosapiensi (u znacima navoda) i to ,,guzeranti,, tzv, ali nije bitno. Sto bi tebe ponizavao, kada se stanje na Frontu odvija skoro 99% onako kako sam predvidjao ?? SAA (Assadovci) su GOVNIMA JAKO JAKO SOLIDNIM :)

Jedino je problem sto ne pratis i druge izvore i i sto ne shvatas da se sa 3.000 vojnika ne moze pobediit Amerika. Ako se nekim ,,Cudom,, ISIL sam ,,povuce,, iz Deira. A to se nece izgleda destiti nego sprema dobru klanicu SAA i .... kao sto rekoh izgleda ,,Staljingrad,, Asadov :)

Do proleca 2019, u Assad-Lendu, bice.... Juzni Vijetnam u zimu 1974/75.... Mnogo bilo malo ostalo, mani se ti ,,Homica,, ... pogotovo sto su te danas ZESTOKO ,,J...,, Avijaticari Cahal-a (Armed Forces of the STATE OF ISRAEL ! ) .... ali.... tek CE VAS :) Polako.... Rusi, Iran i Assad imaju jos malo para i godinu-dve dana i manje, Izrael, Saudija i NAROD SIRIJE koju pljuje na Diktatora i njegov Klan koji 50 godina vladaju Sirijom, imaju SVO VREME I PARE OVOG SVETA !

Da.... opasno j... ti ,,Homici,, koje pominjes... Jel te mnogo boli od kad vas je ISIL MAGARCIMA napravio (uz je.... zestoko) ovih dana pa zamisljate ,,konvoje,, sa cokoladama i ,,desante,, ? :)

Ma treba pustiti Vendi, Jekiće, Jaguare.. šta će im veća kazna od toga što se događa u Siriji. Umreće sami od sebe.

Sta se to ,,dogadja,, konkretno ??

Ja vidim (i ceo Svet) da su se Assadovci bukvalno ,,usrali,, i da su u teskim govnima blokirani na malom prostoru i razvuceni na prilicnom Frontu kod Deira ! Ne znam ... ali ja bi na njihovom mestu NA VREME naredio povlacenje !

Isto kao sto je ,,Maneken,, Suheil al-Hassan, helikopterom dosao i ODMAH zbrisao :) Oseca ,,Maca,, da su u blizni VELIKI I OPASNO ,,PACOVI,, - Pustinjski :)

P.S. Moguce mrdnu jos koji km ili zauzmu neko seoce i brdo (sitno-takticki i to je to)... Opsta situacija ako se neko Cudo ne desi i ISIL ne zbrise sam preko Eufrata (skoro nema sanse) lici dali na Dien Bien Fu, dali na ,,Izvarinski,, kotel iz 2014 kada se Ukropima nebo i zemlja spojise :) Ja bih rekao da ce ovo ipak biti Dien Bien Fu )))

Него да ти речем просто.
Ова тема није фекални одвод.
Пишaj уз ветра ди ти воља, ал' мани се нас.
Мислим да сам био колико толико коректан и веома јасан.

Mihalko, to moze da kaze Redakcija koja DOBRANO RADI ZA VAS, ali ja cu (dok sam ,,slobodan,,) doci pod 101 nickom i sa crnom zemljom sravniti :) Ja i jos neki koji su sa mnom. A to dali cu da se ,,manem,, zeznuo si se. Upravo sam i dosao da vase LAZI I ANTI-DELO (pre svega Pogubo dugorocno za Ruse) razoblicavam, repliciram i pokazem da Isitna nije kako je saka organizovanih Luzera prikazuje :)

Znaci... necu da se manem i upravo cu da odgovaram na vase (tvoje ) nebuloze i sirenje lazi u korist jednog lopova i Diktatora od koga ni Rusima ni Srbima nece biti bolje, nego mnogo gore !

I onako ce na kraju da ga trpimo po Rusiji ili Kazahstanu, zavisno gde ce da pobegne jednog dana kada ,,Nacionalna,, ili ko zna kako zvana ,,Armija,, udje u Damask. Nece ga trpeti ni njegovi Alawiti koje je SATRO pa se ne zna dali je trecina ili cak polovina mladjih od 45 godina IZGINULO !

Znaci... ne bezi mu Rusija i SNG :)

A moz bude i metak kada ga obaraju ,,NJEGOVI ,, (cak i Rusi ) obaraju s vlasti i dovedu nekog ,,prihvatljivijeg,, :)

I koje su to ,,teritorije,, ?? A Amerikanci isto ,,beze,, sa al-Tanfa? :)

Ili je obicno izmestanje snaga (sa nepotrebnih polozaja) i cuvanje snaga za nove bitke koje slede, za koje je al-Tanf kao ,,izmisljen,, ?? :))

A da, i formiranje ovih dana ,,Sirijske Nacionalne Armije,, je isto Pokazatelj ,,predaje,, Zelenih ?

Sto posto.... nego spremaj se ti za put u Idlib na prolece, kada SAA zimus zauzme sve, udarice ti vizu na granici, imaces ,,olaksice,, haha.... Mislim kad se probudis nema ni Idliba, ni Jobara (na 5 km od ASSADOVE REZIDENCIJE) ali aj.... Kad neko o.... onda su Halucinacije i zivot van ,,Realnosti,, pokazatelj staja i FAZE u kojoj je :)

Auuu, brate napaćeni, al je tebe sve ovo opizdilo.
Zvone uši, jel'da.

ihhh, pa oni stigli vec i do jeurope , eno , germanija , pirgavija , francickice , svedjanke ....

stigli su to sve oni...uz pomoc velikoga znalca...

Njveci deo Mantiqa-ta (Provincije) Halep je u rukama Zelenih, Kurda, Turaka i HTS, a predgradja Halepa (Zahra, Rashidin i jos mnoga) TIK uz gusto naseljena cetvrti ISTO u rukama Zelenih :) Cisto za tvoju info haha

Inace , Halep nije Deir i Damask. Dogovor sa Turcima da se izbace iz Igre pro-saudijske grupacije je uspeo, pa su Rusi i Assadovci uzeli grad. Opet.... Pro-Saudi su reorganizavali se, preuzeli sve bitno od pro-turaka i sada napadaju na uzi deo grada. Juce 14 ubijenih Assadovaca kod zgrade Muhabarata.... Ne sekiraj se, javi mi 2019 ciji je biti Halep.

A da, imas smisla za ,,humora,,. Tek je 60. minut Utakmice a tebi se PRICINJAVA 85. E jesi saljiv covek.... milo mi sto sam te upoznao :)

Ajde mi kazi jos viceva i ovakvih Fora... recimo o ,,Desantu,, preko Eufrata i ,,Ulasku,, u Idlib RASPALE ASSADOVE VOJSKE i Rusa koji se mozda vec 2019 spremaju za odlazak ili podelu Sirije.

Da se iznasmejemo dok smo na Forumu :)

Sizofrenija je zahebana stvar. Da ne nosi taj tvoj drug beli mantil kojim slucajem? :think:

Odlika LUDAKA I PSIHIJATRIJSKOG PACIJENTA je da PRVI POMINJE ,,Doktore,, i ,,Lekove,, ako nisi znao...

A tipicna odlika SHIZOFENICARA JE PUSTANJE STIKERA I BALONA I LUDACKO ,,RADUCKANJE,, I PODIVLJALI BOLESNI ,,SMEH,, OVIH DANA KADA STE ,,SLAVILI,, POBEDU KOJE NIGDE NEMA, I TO ZA DRZAVU I NAROD KOJI O VAMA POJMA NEMA I ZABOLE GA COSAK :)

Upravo, tipicna MANIFESTACIJA SHIZOFRENIJE ! Kako si tacno o sebi i ,,kolegama,, rekao !!!

Niko u Svetu osim SRBA i sake ludackih ********* (ili ruskih BOT-ova po Forumima i Mrezama) ne zanima se ni ko je Assad, ni gde je Sirija, nit pa slusa i veruje glupostima koje prosipa zivotno zainteresoana Kremaljska PROPAGANDA :)

Imam licno iskustvo (iz Vojne Policije) da prepoznam Shizofrenicara i ,,upradljvu,, licnost... ne sekiraj se. Neki Psihijatar bez diplome sam

I sta bi ?? Jesu li stigle ,,cokolade,, i jel Amerikanci ,,povukose,, Baze iz Sirije ? ;)))

Inace nece te skupo kostati ako te preporucim mom drugu koji stvarno nosi ,,beli mantim,, ali na VMA- SESTI SPRAT !

Mogu ako hoces i u neku ,,nizu vojno-zdravstvenu ustanovu,, da te uputim.... Bolje ti je, na VMA nikako ne moze covek uci a da ga ne primete. Pogotovo sto ti kao ,,civil,, koji METAK U RATU NISI ISPALIO , ima se pometes tamo hahahahhahaha

Teško će to da ide , rođače.

Mogu li ,,cenjeni,, da te upitam, posto se sluzis PODLIM i nigde prihvacenim ,,metodama,, :

1. Kako se ti ,,ljudi,, obracaju ? Kako prizivaju na ,,istrebljenje, nasilje, ubijanje, cak i ,,Neselektivno,, ?

2. Kako se meni licno obracaju ? Hoces da pogledas njihov ,,recnik,, ?

3. Mozes PODVUCI KONKRETNO kome sam to ista uvredljivo (a to je definisano sta je) rekao, ako nije bio odgovor na prethodno sagovornikovo ,,kulturno obracanje,, ?

4. Dzabe ti je sve ovo... Niste deblokirali Deir ez Zor, a necete dugo ni u Damasku sedeti, sa mnom ili bez mene :) :) :)

Ajde S...r !

Ti kao ,,javna,, licnost verovatno imas SIJASET ,,Dokaza,, Ko si pa pricas o ,,homicima,, ? :))) Sve mi se cini da onaj KO PRVI poteze te nazive to radi po metodu ,,udri prvi,, :)

Uostalom, mogu u tri recenice dokazati da si ti i masa ovde prisutnih ,,Latentni,, Homosapiensi (u znacima navoda) i to ,,guzeranti,, tzv, ali nije bitno. Sto bi tebe ponizavao, kada se stanje na Frontu odvija skoro 99% onako kako sam predvidjao ?? SAA (Assadovci) su GOVNIMA JAKO JAKO SOLIDNIM :)

Jedino je problem sto ne pratis i druge izvore i i sto ne shvatas da se sa 3.000 vojnika ne moze pobediit Amerika. Ako se nekim ,,Cudom,, ISIL sam ,,povuce,, iz Deira. A to se nece izgleda destiti nego sprema dobru klanicu SAA i .... kao sto rekoh izgleda ,,Staljingrad,, Asadov :)

Do proleca 2019, u Assad-Lendu, bice.... Juzni Vijetnam u zimu 1974/75.... Mnogo bilo malo ostalo, mani se ti ,,Homica,, ... pogotovo sto su te danas ZESTOKO ,,J...,, Avijaticari Cahal-a (Armed Forces of the STATE OF ISRAEL ! ) .... ali.... tek CE VAS :) Polako.... Rusi, Iran i Assad imaju jos malo para i godinu-dve dana i manje, Izrael, Saudija i NAROD SIRIJE koju pljuje na Diktatora i njegov Klan koji 50 godina vladaju Sirijom, imaju SVO VREME I PARE OVOG SVETA !

Da.... opasno j... ti ,,Homici,, koje pominjes... Jel te mnogo boli od kad vas je ISIL MAGARCIMA napravio (uz je.... zestoko) ovih dana pa zamisljate ,,konvoje,, sa cokoladama i ,,desante,, ? :)

evo vako , moram raditi sa njima.

Profesija je u pitanju

nego kod tebe je izgleda svesna odluka da ga i primas a zasto to kazem , jer u izrazu "pedesrkoga" nase gore list , upotrebljava se za lica koja se eto ponasaju kao i ti.

po koji put sam lijepo postavio pitanje , odakle crpis informacije i da bih i ja , hteo da citam ih.

a razlog je veoma jednostavan , na osnovu pokazatelja i jedne i druge strane , moze se doci i do RELATIVNE ISTINE.

a ti , istices svoje egomanijska opazanja , kao i da i volis da provociras.

ma ko da si ali jaguarka zasigurno nisi , ne barem od onijeha iz grupe UTAH...jer ...

mnogo nabacujes a nista nema konkretnoga.

A ti si inace ,,Inzenjer Agronomije- Smer Stocarstvo,, pa imas iskustva sa ,,Cobanima,, ? :)

Cisto pitam... posto si pominjao taj pojam.

Uzgred, ima'l to ,,Cobana,, oko Kabadziba, al-Shoule i po Pustinji oko komunikacije za Deir ?? Onako se setio... kazu pre par dana kod Raqqe, to ti je severnije malo, neki ,,Cobani,, TERALI ,,OVCICE,, (OKO 120 KOMADA) ALI NEKE ,,SHARENE,, U MASKIRNIM UNIFORMAMA :)

Vidi ti ovce napredne, obukle uniforme SIRIJSKE ARAPSKE ARMIJE :)

A da, i zapadnije kod Aqayrabata, isto neke ,,ovcice,, (Barani na ruskomu eziku) ali ,,polegale,, ali neke ,,uvozne,, u RUSKIM UNIFORMAMA :)

Sto je ,,Cobana,, po toj Siriji cccc.... ,,stocarski,, kraj neki :)

- - - - - - - - - -

A ti si inace ,,Inzenjer Agronomije- Smer Stocarstvo,, pa imas iskustva sa ,,Cobanima,, ? :)

Cisto pitam... posto si pominjao taj pojam.

Uzgred, ima'l to ,,Cobana,, oko Kabadziba, al-Shoule i po Pustinji oko komunikacije za Deir ?? Onako se setio... kazu pre par dana kod Raqqe, to ti je severnije malo, neki ,,Cobani,, TERALI ,,OVCICE,, (OKO 120 KOMADA) ALI NEKE ,,SHARENE,, U MASKIRNIM UNIFORMAMA :)

Vidi ti ovce napredne, obukle uniforme SIRIJSKE ARAPSKE ARMIJE :)

A da, i zapadnije kod Aqayrabata, isto neke ,,ovcice,, (Barani na ruskomu eziku) ali ,,polegale,, ali neke ,,uvozne,, u RUSKIM UNIFORMAMA :)

Sto je ,,Cobana,, po toj Siriji cccc.... ,,stocarski,, kraj neki :)

Tacije, jedne ,,Ovcice,, BEZE, DRUGE PO ROVOVIMA LEZE :)))) I to ranzih ,,sorti,,. Domaca sirijska ovca- Latakija-Alawitija, Afganistanska ,,ovca,, pa ,,Iranska,, persijska ,,ovca,, kad i mnogo ,,sibirsko-ruskih,, sorti ,,ovaca,, (nekih 60 komada samo ove nedelje) .... Eto ti nam ,,Inzenjeru,, objasni ovu pojavu mesanja ,,sorti,, i DRANJA ,,OVACA,, !

Njveci deo Mantiqa-ta (Provincije) Halep je u rukama Zelenih, Kurda, Turaka i HTS, a predgradja Halepa (Zahra, Rashidin i jos mnoga) TIK uz gusto naseljena cetvrti ISTO u rukama Zelenih :) Cisto za tvoju info haha

Inace , Halep nije Deir i Damask. Dogovor sa Turcima da se izbace iz Igre pro-saudijske grupacije je uspeo, pa su Rusi i Assadovci uzeli grad. Opet.... Pro-Saudi su reorganizavali se, preuzeli sve bitno od pro-turaka i sada napadaju na uzi deo grada. Juce 14 ubijenih Assadovaca kod zgrade Muhabarata.... Ne sekiraj se, javi mi 2019 ciji je biti Halep.

A da, imas smisla za ,,humora,,. Tek je 60. minut Utakmice a tebi se PRICINJAVA 85. E jesi saljiv covek.... milo mi sto sam te upoznao :)

Ajde mi kazi jos viceva i ovakvih Fora... recimo o ,,Desantu,, preko Eufrata i ,,Ulasku,, u Idlib RASPALE ASSADOVE VOJSKE i Rusa koji se mozda vec 2019 spremaju za odlazak ili podelu Sirije.

Da se iznasmejemo dok smo na Forumu :)

za razliku od tebe , moje informacije o dogadjaju u Siriji su i iz ovoga foruma , rt, alm, southfront , al , jazira a , na zalost , ovde i nema nekih informacija od kada je ALEPO se oslobodio.

o taktikama borbe , citajuci i gledajuci sve te vesti , vidim da se ASADA zajedno sa svim onima kojima je do oslobadjanja od torture djihadista, je sa uspehom.

i nista mi , kazem nista mi ne daje informaciju da se i ostali delovi koji se nalaze u rukama takozvanih -oslobodilaca , nece i osloboditi.

dakle , ako imas relevantne podatke , ukazi ih.

inace..

moze se dati i profesionalna slika tebe.

evo vako , moram raditi sa njima.

Profesija je u pitanju

nego kod tebe je izgleda svesna odluka da ga i primas a zasto to kazem , jer u izrazu "pedesrkoga" nase gore list , upotrebljava se za lica koja se eto ponasaju kao i ti.

po koji put sam lijepo postavio pitanje , odakle crpis informacije i da bih i ja , hteo da citam ih.

a razlog je veoma jednostavan , na osnovu pokazatelja i jedne i druge strane , moze se doci i do RELATIVNE ISTINE.

a ti , istices svoje egomanijska opazanja , kao i da i volis da provociras.

ma ko da si ali jaguarka zasigurno nisi , ne barem od onijeha iz grupe UTAH...jer ...

mnogo nabacujes a nista nema konkretnoga.

,,Radis,, ti sa k.... m.... ili necijim drugim, ali to nije tema :)

Informacije moze naci svako ako prati tweetere raznih osoba sa tog podrucja i relativno OBJEKTIVNI Syrialivemap koji je ipak ocigledno pro-Assadovski ali ok.

Cak i tog Sidorenka, i Abou Fadela pratim, i informacije se lako sloze.

Ja sam pokusao OBJEKTIVNO pisati ali se ti i slicni ne koristite forumom istine radi, nego zbog Promovisanje iskljucivo ASSADOVSKIH POZICIJA cak iznoseci svaku mogucu neistinu, braneci istu i ne pokusavajuci da objavite nesto iz suprotnih izvora cak i ne upotrebljavajuci Obicnu Logiku !

Daj molim te... To je kao ja da kazem : SAA nije ni dosla do Deira. Takve su i tvoje tvrdnje, sa jako sumnjivim i demantovanim iz mnogo izvora info, o ,,konvojima,, i ne znam si sta !!!

Stiglo je da se Pukovnik Shahin (aj da ,,lupam,, neki poznanik moj) javno kaze svojima: Ne lupajte ljudi, stanje nije bas lako... a vi ovde mlatite o ne znam si kakvim ,,desantima,, i pobedama koje niko u Svetu nit objavljuje nit priznaje.

Znaci objektivnost je pratiti sve izvore, i verovati MNOGOSTRUKIM DOKAZIMA!

Sta onih par iz daljine snimaka, neki lice na montazu, iz Kabajiba govori da su ,,zauzeli,, selo ?? Pa STO I JEDAN VIDEO BI IZ CENTRA SELA OBJAVILI DA TO JESTE TACNO :)

Znaci mozes ti (i vi) da saznas bar relativnu Isitnu, ali NECES !

Informacije moze naci svako ako prati tweetere raznih osoba sa tog podrucja i relativno OBJEKTIVNI Syrialivemap koji je ipak ocigledno pro-Assadovski ali ok.

Ja sam pokusao OBJEKTIVNO pisati ali se ti i slicni ne koristite forumom istine radi, nego zbog Promovisanje iskljucivo ASSADOVSKIH POZICIJA cak iznoseci svaku mogucu neistinu, braneci istu i ne pokusavajuci da objavite nesto iz suprotnih izvora cak i ne upotrebljavajuci Obicnu Logiku !

Daj molim te... To je kao ja da kazem : SAA nije ni dosla do Deira. Takve su i tvoje tvrdnje, sa jako sumnjivim i demantovanim iz mnogo izvora info, o ,,konvojima,, i ne znam si sta !!!

Stiglo je da se Pukovnik Shahin (aj da ,,lupam,, neki poznanik moj) javno kaze svojima: Ne lupajte ljudi, stanje nije bas lako... a vi ovde mlatite o ne znam si kakvim ,,desantima,, i pobedama koje niko u Svetu nit objavljuje nit priznaje.

Sta onih par iz daljine snimaka, neki lice na montazu, iz Kabajiba govori da su ,,zauzeli,, selo ?? Pa STO I JEDAN VIDEO BI IZ CENTRA SELA OBJAVILI DA TO JESTE TACNO :)

Sećam se kada je jedan poštovani kolega sa foruma rekao kako će muslimanski fanatici pričati kako je pobeda na dohvat ruke i u momentu kada se Asad i irački premijer budu rukovali na granici. Kao što možemo da primetimo iz priloženog, bio je u pravu...

za razliku od tebe , moje informacije o dogadjaju u Siriji su i iz ovoga foruma , rt, alm, southfront , al , jazira a , na zalost , ovde i nema nekih informacija od kada je ALEPO se oslobodio.

o taktikama borbe , citajuci i gledajuci sve te vesti , vidim da se ASADA zajedno sa svim onima kojima je do oslobadjanja od torture djihadista, je sa uspehom.

i nista mi , kazem nista mi ne daje informaciju da se i ostali delovi koji se nalaze u rukama takozvanih -oslobodilaca , nece i osloboditi.

dakle , ako imas relevantne podatke , ukazi ih.

inace..

moze se dati i profesionalna slika tebe.

Osim BOT-skih fora vidi se da si vojnicki ,,nepismen,, i ne pratis ni jedan od toh izvora, osim ruskih.

Smesno je SouthFront ili RT uzimati za imalo ozbiljne.

A to sta Assad ,,oslobadja,, i koliko to narod ,,voli,, je samo tvoja konstrukcija i lupetanje !

Od tolike ,,ljubavi,, izbi onolika pobuna, ma da... Saudi im dali pare i ,,svi,, dosli iz inostranstva... Mislim SMESAN SI :) SAA je u teskom nedostatku ljudstva, to ceo Svet i sami Rusi priznaju i cela strucna javnost, a ti govoris o ,,narodu,,. Koji bre narod, da je njemu do borbe, bio bi u SAA MASOVNO !

Ejjj, slikaju se javno i govore O DESETINAMA HILJADA STRANIH BORACA U SAA I TI POMINJES NEKI NAROD ??

Mislim, KAKO VAS BRE NIJE SRAMOTA ??

Realno te pitam ? Nije te sramota da govoris o nekom ,,narodu,, a tamo se za Assada bori JAVNO SE HVALECI PREKO 50.000 STRANIH BORACA!

Ejj hvale se Iranski generali i Hezbolah, hvale se Iracani, hvale se Rusi , poslali smo toliko i toliko boraca, Sirijska TV drzavna JAVNO KAZE: SAA I ,,SAVEZNICI,, i to lupetas o nekom ,,narodu,, ?

Koji bre narod, 20 % u Siriji Assad nema podrsku nego silom i terorom u vecim gradovima drzi stanovnistvo i uz pomoc stranih Sila cuva Front, inace bi se raspao kao kula od karata osim u Latakiji ! Pola Damaska mu pobunjeni narod uze u jednom momentu.... a ti ,,narod,, pominjes haha. Bas je tom narodu posle 50 godina Assadisticke vlasti, do Assada :) Vlada duze od Tita maltene :)

Sećam se kada je jedan poštovani kolega sa foruma rekao kako će muslimanski fanatici pričati kako je pobeda na dohvat ruke i u momentu kada se Asad i irački premijer budu rukovali na granici. Kao što možemo da primetimo iz priloženog, bio je u pravu...

O kom to Iraku pricas ? O onome sto je u FAZI RASPADA ??

Pricali su da je i Hitler 1944 verovao u naseljavanje Nemaca do Urala, a 1945 u ,,tajno oruzje preokreta,, :)

Vidim kako su se ,,rukovali,, Amerikanci dosli u al-Tanf i napreduju uz Eufrat da bi se oni ,,rukovali,,. Moz se ,,rukuju,, na namestenim snimcima :)

Inace gde je to SAA ratovala ozbiljnije sa ,,muslimanskim frakcijama,, ako ISKLJUCIMO ISIL ?? Ove godine govorim? Nigde ! Svuda je primirje dok se ne srusi ISIL!

Onda ... onda se opet javi i pricacemo. Ali ti je taj Forumas inverzno rekao: I kada Damask bude pao (a pasce sada kada je Assad iscrpljen i njegovi Saveznici, ne 2012), neki luzeri srpski ce zamisljati ,,preokret,, :) Kao osnovno, Rat u Siriji ce Zapad voditi jos mnooogo godina posto ga nista ne kosta, a Assadovi Siriju nema ko da drzi jos mnogo godina :) Znaci, lose si shvatio....

A koliko sam ja Muslimana pobio u zivotu ti se sa toliko nisi ni pozdravio i rukovao :)

prvo , dal radim sa mojim Q , moram ti reci da radim ali se upotrebljavasamo prema zenskama tako da , ma koliko se trudio , nisi mi zanimljiv.

drugi deo tvojih pisanja je sada mnogo cistije i bez euforije protiv Asada.

i kao zakljucak ,

pisi sta god ti srce hoce i zelja daje , vreme ce pokazati tko je u pravu.

Венди је одличан доказ у каквом се стању налази ИДИЛ у овом тренутку.
Молим вас немојте покушавати да га уразумите,и немојте ако је могуче ни бановати.
Нек буде то што је.

Back