Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.742
Dajte, ne polemišite sa trolom. Vi ste luđi od njega što se pecate.
Čitajući počinjem da se pitam u čijim rukama je Alepo uopšte? Možda je Nusra zauzela Citadelu, a Ahrar na vratima Tartusa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dajte, ne polemišite sa trolom. Vi ste luđi od njega što se pecate.
Čitajući počinjem da se pitam u čijim rukama je Alepo uopšte? Možda je Nusra zauzela Citadelu, a Ahrar na vratima Tartusa![]()
nemoj ga usporedjivati sa takvim mali homicima , jel vidis da je on tamo sluzio , onim , koji su mu dobro zabijali a i bogati i platili.
Ma treba pustiti Vendi, Jekiće, Jaguare.. šta će im veća kazna od toga što se događa u Siriji. Umreće sami od sebe.
Него да ти речем просто.
Ова тема није фекални одвод.
Пишaj уз ветра ди ти воља, ал' мани се нас.
Мислим да сам био колико толико коректан и веома јасан.
I koje su to ,,teritorije,, ?? A Amerikanci isto ,,beze,, sa al-Tanfa?
Ili je obicno izmestanje snaga (sa nepotrebnih polozaja) i cuvanje snaga za nove bitke koje slede, za koje je al-Tanf kao ,,izmisljen,, ??)
A da, i formiranje ovih dana ,,Sirijske Nacionalne Armije,, je isto Pokazatelj ,,predaje,, Zelenih ?
Sto posto.... nego spremaj se ti za put u Idlib na prolece, kada SAA zimus zauzme sve, udarice ti vizu na granici, imaces ,,olaksice,, haha.... Mislim kad se probudis nema ni Idliba, ni Jobara (na 5 km od ASSADOVE REZIDENCIJE) ali aj.... Kad neko o.... onda su Halucinacije i zivot van ,,Realnosti,, pokazatelj staja i FAZE u kojoj je![]()
ihhh, pa oni stigli vec i do jeurope , eno , germanija , pirgavija , francickice , svedjanke ....
stigli su to sve oni...uz pomoc velikoga znalca...
Bobane, upristoji svoje obraćanje ljudima.
Ovde se ne gaji stil histerije i prepucavanja.
Ako nešto imaš reći, formiraj normalnu poruku, s normalnim načinom izražavanja.
Sizofrenija je zahebana stvar. Da ne nosi taj tvoj drug beli mantil kojim slucajem?![]()
Teško će to da ide , rođače.
Ti kao ,,javna,, licnost verovatno imas SIJASET ,,Dokaza,, Ko si pa pricas o ,,homicima,, ?)) Sve mi se cini da onaj KO PRVI poteze te nazive to radi po metodu ,,udri prvi,,
Uostalom, mogu u tri recenice dokazati da si ti i masa ovde prisutnih ,,Latentni,, Homosapiensi (u znacima navoda) i to ,,guzeranti,, tzv, ali nije bitno. Sto bi tebe ponizavao, kada se stanje na Frontu odvija skoro 99% onako kako sam predvidjao ?? SAA (Assadovci) su GOVNIMA JAKO JAKO SOLIDNIM
Jedino je problem sto ne pratis i druge izvore i i sto ne shvatas da se sa 3.000 vojnika ne moze pobediit Amerika. Ako se nekim ,,Cudom,, ISIL sam ,,povuce,, iz Deira. A to se nece izgleda destiti nego sprema dobru klanicu SAA i .... kao sto rekoh izgleda ,,Staljingrad,, Asadov![]()
Do proleca 2019, u Assad-Lendu, bice.... Juzni Vijetnam u zimu 1974/75.... Mnogo bilo malo ostalo, mani se ti ,,Homica,, ... pogotovo sto su te danas ZESTOKO ,,J...,, Avijaticari Cahal-a (Armed Forces of the STATE OF ISRAEL ! ) .... ali.... tek CE VASPolako.... Rusi, Iran i Assad imaju jos malo para i godinu-dve dana i manje, Izrael, Saudija i NAROD SIRIJE koju pljuje na Diktatora i njegov Klan koji 50 godina vladaju Sirijom, imaju SVO VREME I PARE OVOG SVETA !
Da.... opasno j... ti ,,Homici,, koje pominjes... Jel te mnogo boli od kad vas je ISIL MAGARCIMA napravio (uz je.... zestoko) ovih dana pa zamisljate ,,konvoje,, sa cokoladama i ,,desante,, ?![]()
A moz bude i metak kada ga obaraju ,,NJEGOVI ,, (cak i Rusi ) obaraju s vlasti i dovedu nekog ,,prihvatljivijeg,,![]()
A ti si inace ,,Inzenjer Agronomije- Smer Stocarstvo,, pa imas iskustva sa ,,Cobanima,, ?![]()
Cisto pitam... posto si pominjao taj pojam.
Uzgred, ima'l to ,,Cobana,, oko Kabadziba, al-Shoule i po Pustinji oko komunikacije za Deir ?? Onako se setio... kazu pre par dana kod Raqqe, to ti je severnije malo, neki ,,Cobani,, TERALI ,,OVCICE,, (OKO 120 KOMADA) ALI NEKE ,,SHARENE,, U MASKIRNIM UNIFORMAMA
Vidi ti ovce napredne, obukle uniforme SIRIJSKE ARAPSKE ARMIJE
A da, i zapadnije kod Aqayrabata, isto neke ,,ovcice,, (Barani na ruskomu eziku) ali ,,polegale,, ali neke ,,uvozne,, u RUSKIM UNIFORMAMA
Sto je ,,Cobana,, po toj Siriji cccc.... ,,stocarski,, kraj neki![]()
Njveci deo Mantiqa-ta (Provincije) Halep je u rukama Zelenih, Kurda, Turaka i HTS, a predgradja Halepa (Zahra, Rashidin i jos mnoga) TIK uz gusto naseljena cetvrti ISTO u rukama ZelenihCisto za tvoju info haha
Inace , Halep nije Deir i Damask. Dogovor sa Turcima da se izbace iz Igre pro-saudijske grupacije je uspeo, pa su Rusi i Assadovci uzeli grad. Opet.... Pro-Saudi su reorganizavali se, preuzeli sve bitno od pro-turaka i sada napadaju na uzi deo grada. Juce 14 ubijenih Assadovaca kod zgrade Muhabarata.... Ne sekiraj se, javi mi 2019 ciji je biti Halep.
A da, imas smisla za ,,humora,,. Tek je 60. minut Utakmice a tebi se PRICINJAVA 85. E jesi saljiv covek.... milo mi sto sam te upoznao
Ajde mi kazi jos viceva i ovakvih Fora... recimo o ,,Desantu,, preko Eufrata i ,,Ulasku,, u Idlib RASPALE ASSADOVE VOJSKE i Rusa koji se mozda vec 2019 spremaju za odlazak ili podelu Sirije.
Da se iznasmejemo dok smo na Forumu![]()
evo vako , moram raditi sa njima.
Profesija je u pitanju
nego kod tebe je izgleda svesna odluka da ga i primas a zasto to kazem , jer u izrazu "pedesrkoga" nase gore list , upotrebljava se za lica koja se eto ponasaju kao i ti.
po koji put sam lijepo postavio pitanje , odakle crpis informacije i da bih i ja , hteo da citam ih.
a razlog je veoma jednostavan , na osnovu pokazatelja i jedne i druge strane , moze se doci i do RELATIVNE ISTINE.
a ti , istices svoje egomanijska opazanja , kao i da i volis da provociras.
ma ko da si ali jaguarka zasigurno nisi , ne barem od onijeha iz grupe UTAH...jer ...
mnogo nabacujes a nista nema konkretnoga.
,,Radis,, ti sa k.... m.... ili necijim drugim, ali to nije tema
Informacije moze naci svako ako prati tweetere raznih osoba sa tog podrucja i relativno OBJEKTIVNI Syrialivemap koji je ipak ocigledno pro-Assadovski ali ok.
Cak i tog Sidorenka, i Abou Fadela pratim, i informacije se lako sloze.
Ja sam pokusao OBJEKTIVNO pisati ali se ti i slicni ne koristite forumom istine radi, nego zbog Promovisanje iskljucivo ASSADOVSKIH POZICIJA cak iznoseci svaku mogucu neistinu, braneci istu i ne pokusavajuci da objavite nesto iz suprotnih izvora cak i ne upotrebljavajuci Obicnu Logiku !
Daj molim te... To je kao ja da kazem : SAA nije ni dosla do Deira. Takve su i tvoje tvrdnje, sa jako sumnjivim i demantovanim iz mnogo izvora info, o ,,konvojima,, i ne znam si sta !!!
Stiglo je da se Pukovnik Shahin (aj da ,,lupam,, neki poznanik moj) javno kaze svojima: Ne lupajte ljudi, stanje nije bas lako... a vi ovde mlatite o ne znam si kakvim ,,desantima,, i pobedama koje niko u Svetu nit objavljuje nit priznaje.
Znaci objektivnost je pratiti sve izvore, i verovati MNOGOSTRUKIM DOKAZIMA!
Sta onih par iz daljine snimaka, neki lice na montazu, iz Kabajiba govori da su ,,zauzeli,, selo ?? Pa STO I JEDAN VIDEO BI IZ CENTRA SELA OBJAVILI DA TO JESTE TACNO
Znaci mozes ti (i vi) da saznas bar relativnu Isitnu, ali NECES !
za razliku od tebe , moje informacije o dogadjaju u Siriji su i iz ovoga foruma , rt, alm, southfront , al , jazira a , na zalost , ovde i nema nekih informacija od kada je ALEPO se oslobodio.
o taktikama borbe , citajuci i gledajuci sve te vesti , vidim da se ASADA zajedno sa svim onima kojima je do oslobadjanja od torture djihadista, je sa uspehom.
i nista mi , kazem nista mi ne daje informaciju da se i ostali delovi koji se nalaze u rukama takozvanih -oslobodilaca , nece i osloboditi.
dakle , ako imas relevantne podatke , ukazi ih.
inace..
moze se dati i profesionalna slika tebe.
Ejjj, slikaju se javno i govore O DESETINAMA HILJADA STRANIH BORACA U SAA I TI POMINJES NEKI NAROD ??
Mislim, KAKO VAS BRE NIJE SRAMOTA ??
Sećam se kada je jedan poštovani kolega sa foruma rekao kako će muslimanski fanatici pričati kako je pobeda na dohvat ruke i u momentu kada se Asad i irački premijer budu rukovali na granici. Kao što možemo da primetimo iz priloženog, bio je u pravu...
,,Radis,, ti sa k.... m.... ili necijim drugim, ali to nije tema
Informacije moze naci svako ako prati tweetere raznih osoba sa tog podrucja i relativno OBJEKTIVNI Syrialivemap koji je ipak ocigledno pro-Assadovski ali ok.
Cak i tog Sidorenka, i Abou Fadela pratim, i informacije se lako sloze.
Ja sam pokusao OBJEKTIVNO pisati ali se ti i slicni ne koristite forumom istine radi, nego zbog Promovisanje iskljucivo ASSADOVSKIH POZICIJA cak iznoseci svaku mogucu neistinu, braneci istu i ne pokusavajuci da objavite nesto iz suprotnih izvora cak i ne upotrebljavajuci Obicnu Logiku !
Daj molim te... To je kao ja da kazem : SAA nije ni dosla do Deira. Takve su i tvoje tvrdnje, sa jako sumnjivim i demantovanim iz mnogo izvora info, o ,,konvojima,, i ne znam si sta !!!
Stiglo je da se Pukovnik Shahin (aj da ,,lupam,, neki poznanik moj) javno kaze svojima: Ne lupajte ljudi, stanje nije bas lako... a vi ovde mlatite o ne znam si kakvim ,,desantima,, i pobedama koje niko u Svetu nit objavljuje nit priznaje.
Znaci objektivnost je pratiti sve izvore, i verovati MNOGOSTRUKIM DOKAZIMA!
Sta onih par iz daljine snimaka, neki lice na montazu, iz Kabajiba govori da su ,,zauzeli,, selo ?? Pa STO I JEDAN VIDEO BI IZ CENTRA SELA OBJAVILI DA TO JESTE TACNO
Znaci mozes ti (i vi) da saznas bar relativnu Isitnu, ali NECES !