neoplanta again
Veoma poznat
- Poruka
- 11.496
Pojma nemamKako bre sat i po? Pa ne leti preko Londona!!!
Od Beograda do Ćilipa 40 min!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pojma nemamKako bre sat i po? Pa ne leti preko Londona!!!
Od Beograda do Ćilipa 40 min!
Ma komplikuju bre oni.Makedonski pasoš?
Ala si ga iskomplikovao
Evo ti još jedno poređenje.Ne znam, tako čitam.
Аха, а авионом управља Џери Дрејк!Verovatno taj iz Trebinja onaj sa propelerima![]()
Jesi li imala priliku da letiš negde avionom?Pojma nemam
Pa manji, nije neki DC.Ne, ozbiljno. Mali avioni.
Išla sam za Stuttgart iz Beograda 1 h 50 minJesi li imala priliku da letiš negde avionom?
Ako misliš na one sa propelerima...retko se koriste...Ne, ozbiljno. Mali avioni.
Pa ovo je upravo kratka deonicaAko misliš na one sa propelerima...retko se koriste...
znam da lete iz Beograda za Zagreb...
ponegde tu po regionu za kratke deonice ispod 600 kilometara...
Moj najduži let je bio u Boeingu 737 iz Budimpešte za Tel Aviv.Ne mogu biti avioni Air Serbia i ovaj iz Trebinja isti...
Išla sam za Stuttgart iz Beograda 1 h 50 min
Air Serbia ima svakakve, al Air Trebinje pitanje jeZašto misliš da ne mogu? Air Serbia ima i manje avione, letela sam letos.

Jeste...ali ti mali avioni lete u proseku oko 600 km na sat...Pa ovo je upravo kratka deonica
300 km
pa smo svratili usput do Bihaća, pa do Mostara, onda Splita. Kao vozom da smo išli, a ne avionom.Air TrebinjeAir Serbia ima svakakve, al Air Trebinje pitanje je![]()

Nemamo mi aviokompaniju...Air Serbia ima svakakve, al Air Trebinje pitanje je![]()
Iz Sofije za Tel Aviv 2,5 hMoj najduži let je bio u Boeingu 737 iz Budimpešte za Tel Aviv.
Tačno 3 sata i 35 minuta...doduše ruta je išla preko Bugarske i Rumunije pa Crnpg Mora i Turske i Kipra...
Najgora su čekanja...Iz Sofije za Tel Aviv 2,5 h

Sve to ništa ako niste u Foču svratiliMoj pola dana od Sarajeva do Zadrapa smo svratili usput do Bihaća, pa do Mostara, onda Splita. Kao vozom da smo išli, a ne avionom.