- Poruka
- 49.736
To je sada podložno raspravljanju, iskrenoZato što si dobra kakva jesi i integritet imaš
Nekome sam lek, nekome otrov. Neko me dobije dzabe, a neko nikad ni za sve pare. tako funkcionišem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je sada podložno raspravljanju, iskrenoZato što si dobra kakva jesi i integritet imaš
Ja se ne slažem sa 80% ljudi![]()
Meni bi bilo dosadno kada bih se slagala sa većinom88% tačnije![]()

Kad navikneš ljude na neki obrazac svog ponašanja, veoma teško možeš da promeniš sliku o sebi...Vreme je za moj integritet i pravo ja
Heh
Ček da pročitam par puta da shvatimKad navikneš ljude na neki obrazac svog ponašanja, veoma teško možeš da promeniš sliku o sebi...
Uvek se od tebe očekuje da ideš i protiv svojih principa, ako je to njima u interesu
AhaKad navikneš ljude na neki obrazac svog ponašanja, veoma teško možeš da promeniš sliku o sebi...
Uvek se od tebe očekuje da ideš i protiv svojih principa, ako je to njima u interesu

Još malo i prodje dan...što lupam...![]()

А можда си већ закорачила у (ново) сутра?Ja imam osećaj kao da sam ustala juče![]()
Biće bolje, Sokole...odmornijePoznato mi to odnekud...
Jedva cekam da prodje sedmica...
Pa da 14 dana ne vidim nista osim autoputa, hotelskih soba i parkova dok setam.
Umorio sam se.
Mnogo.
Evo, smo što nije... ne nadaj se suviše!Još malo i prodje dan...što lupam...![]()
Srešću samu sebe?А можда си већ закорачила у (ново) сутра?![]()

Ma naravno.Biće bolje, Sokole...odmornije![]()
Jok, ti ćešEvo, smo što nije... ne nadaj se suviše!

Ma naravno.
Oduvek sam imao mnogo energije za sve.
I danas je isto...
ali osecam da sam na battery low kao sto odavno nisam bio...
Dobro je sto je ponedeljak blizu...

Ma to ja poredim sa periodom otkad nisam bio na odmoru...
Зар то није узбудљиво!Srešću samu sebe?
Ćaooo. lutko![]()

Jeste, crkoh od sreće...Зар то није узбудљиво!
Где си, бејбе![]()

Ok, već sam se uplašila. Rekoh, vreme kod tebe relatvnoMa to ja poredim sa periodom otkad nisam bio na odmoru...
deluje kao veoma malo rastojanje...
![]()