Van_Helsing
Buduća legenda
- Poruka
- 25.522
Мислиш? Ајд онда, на зиму...Naravno da ne, bolje sacekaj zimski solsticij i da planete dodju u poravnanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш? Ајд онда, на зиму...Naravno da ne, bolje sacekaj zimski solsticij i da planete dodju u poravnanje
Moze i slaniNinica samo kazem.Од ракије ми и јесте грло изгорело, жено!![]()
Ja nisam žena, ja sam cvet od trešnje koji leti na blagom povetarcuОд ракије ми и јесте грло изгорело, жено!![]()
Ne, tad cu da te skuvam za supicu...a sad pesmaМислиш? Ајд онда, на зиму...

Може, може!Moze i slaniNinica samo kazem.
Јел те то опет @Konj_na_belom_princu нешто мувао?!Ja nisam žena, ja sam cvet od trešnje koji leti na blagom povetarcu
Ne zaebavaj nego pevaj
А да ме прво угојиш??Ne, tad cu da te skuvam za supicu...a sad pesma![]()

U svetu postoji jedno carstvo..la la laА да ме прво угојиш??![]()
И једна вештица што хоће да поједе сиротог Ивицу, тј ван Хелсинга, тј мене...

VH, satataraЕ, баш та

То је већ бајка о Црном Груји!VH, satatara![]()
Da, Boletu i CediТо је већ бајка о Црном Груји!![]()

Kako opet ? Kad me muvao ? Što meni neko to nije rekao ?Јел те то опет @Konj_na_belom_princu нешто мувао?!
Soko cita ovo i kosa mu lagano sedi...Da, Boletu i Cedi![]()
Видиш да све знаш. Као велика си.Kako opet ? Kad me muvao ? Što meni neko to nije rekao ?
Znam, znam, misliš ovo sa cvetom i vetrom da liči na njegove tokove misli "freza u meni" itd![]()
Ja nema pojma o cemu govorisIh, pa nije Konj izmislio takve misli .Svi mi imamo te misli. Jel tako ?
Neko ? Bilo ko ?
brinem se za sebe
![]()

Ne brini za sebe ljubavni trimeru..Ih, pa nije Konj izmislio "taj stil izražavanja" .Svi mi imamo te misli. Jel tako ?
Neko ? Bilo ko ?
brinem se za sebe
![]()