- Poruka
- 83.454
Dokle vise ta Ada Safari. Proslo preobrazenje prehladices se. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Indigo... ovaj, Samsonight smršala! Kao ono nekad za letovanje... Kao, za letovanje se treba pripremiti, skinuti koje kilce.Uostalom.. ionako ste se svi ugojili!
Važi važi kad ćemo na sladoled.Indigo... ovaj, Samsonight smršala! Kao ono nekad za letovanje... Kao, za letovanje se treba pripremiti, skinuti koje kilce.
E, pa, stajem opet u br. 36, S!
Ha!
Čak ni ne idem na letovanje, ali sam svaki dan vežbala kao da idem... i nema više gojenja!
Zalazim u etapu života kad je lakše održavati, nego menjati drastično.
Podavala sam svu svoju garderobu sestrama kao da nikad neću smršati.Причамо о килажи?
Ја ушао у своје матурско одело.
Лепо...и да, носио сам га само два пута...
а сачували га лаванда и камфор...

Ја чувам стару гардеробу, наравно не све, као подсетник...Podavala sam svu svoju garderobu sestrama kao da nikad neću smršati.
Sad kad sam smršala... malo je bezveze tražiti krpice nazad?
Jaaaaao... mrzim jer moram da trošim novac na novu garderobu a stara ne odgovara!![]()
Причамо о килажи?
Ја ушао у своје матурско одело.
Лепо...и да, носио сам га само два пута...
а сачували га лаванда и камфор...

A ti konju crkni.
Bravo i za tebe
Ja nemam zdravstveni izgovor.Ја чувам стару гардеробу, наравно не све, као подсетник...
Само да знам у шта могу да се претворим...
Додуше, код мене је ономад била тешка повреда, па мањак активности...
плус храна и ето проблема...
Седам година сам се враћао на нормалну килажу.
Bravo i za tvoje kilogrameA ti konju crkni.

Pa, ti si se prvi dotakao te teme večeras! Ne treba da crkneš, nego si skrenuo pažnju na nešto važno za sve nas, i zahvalna sam ti za to!A ti konju crkni.
Ма све човек може кад хоће.Ja nemam zdravstveni izgovor.
Imam samo lenjost, strašan greh, da joj zahvalim za privremenu konfuziju...
I to treba platiti.

у бре па то сам ЈА брееее...I kupices nam sladoledPa, ti si se prvi dotakao te teme večeras! Ne treba da crkneš, nego si skrenuo pažnju na nešto važno za sve nas, i zahvalna sam ti za to!

Ali je veći posao otrgnuti se i uspeti.Svaka ti častJa nemam zdravstveni izgovor.
Imam samo lenjost, strašan greh, da joj zahvalim za privremenu konfuziju...
I to treba platiti.
Тако је.Ali je veći posao otrgnuti se i uspeti.Svaka ti čast
Kupi mu , daću ti ja pare za najveći, kako ti nije žao, peti put ti traži.I kupices nam sladoled![]()

Nešto najuvredljivije, ali i najviše osvešćujuće je bilo kad je poznata osoba izjavila nešto o tome da debeli ljudi/sa viškom kilograma, izgledaju kao da su u raspoloženju i stanju da prožderu čitav svet.Ма све човек може кад хоће.
А што сами себе можемо да преваримо...
ја једном био на некој рекреацији и видео свој одраз у стакленим вратима дворане...
онако, са стране, крајичком ока... и мислећи да неко стоји у ходнику кроз главу ми прође
"ко је онај дебели, види му стомачине?"
и ондау бре па то сам ЈА брееее...
Ja nisam nikad volela sladoled.Кад поменусте сладолед....
Ја сам га баш много волео, ...
Ništa gluplje nisam čula, da izvineš. Od strane te poznate osobe.Nešto najuvredljivije, ali i najviše osvešćujuće je bilo kad je poznata osoba izjavila nešto o tome da debeli ljudi/sa viškom kilograma, izgledaju kao da su u raspoloženju i stanju da prožderu čitav svet.
Iako je to bilo primtivno reći, već duže vreme mi ta njegova, a i ne sećam se ko je, izjava stanuje u glavi... Razmišljam o tome., i živim konstataciju.
Bre... zaista nisam sa te strane nikad gledala.
Pojesti svet!