- Poruka
- 36.307
Pokaži
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vremena imam ali nemam mnogo toga pametno da kažemА имаш ли времена да размениш пар речи са једном ноћном птичицом?
Ето шта је инспирација.Nekada davno, na pustom ostrvu sreli su se Soko, Konj, Vrabac, Žaba i Sova...
Soko je pojeo žabu i odleteo sa pustog ostrva Sova je smazala malenog Vrapca i onda su ostali samo Konj i Sova...
Bledo su se medjusobno pogledali ...
I jbg ... čiča miča i gotovo priča

Па није тако лоше као што понекад себе убеђујем.Vremena imam ali nemam mnogo toga pametno da kažem
Kako si Sokole?
S njima je najlepše i najlakše.Па није тако лоше као што понекад себе убеђујем.
Бар сам схватио да ми је у ствари сасвим добро.
Како се бориш са младим снагама?
Може ли се?
То је моја једина жеља.S njima je najlepše i najlakše.
Samo kad su zdravi, radost puca na sve strane.
Deca te podsete kako je moguće radovati se skreno sitnim, malim besplatnim stvarima.

NistaŠta bi ?

Sokole da ti nije palo na pamet da gutaš žabuNekada davno, na pustom ostrvu sreli su se Soko, Konj, Vrabac, Žaba i Sova...
Soko je pojeo žabu i odleteo sa pustog ostrva.. Sova je smazala malenog Vrapca i onda su ostali samo Konj i Sova...

.gif)
Sto samo sam spavaoZnaci, sve si nas uplasio
![]()

Dobro jutroDobro jutro Maxo![]()

Ако си пратила, утакмица се завршила теко оло поноћи!@Van_Helsing
Helsingu što zaspa juče na pola utakmice ?
Иначе, синоћ ме је стигло па сам заспао нешто раније! Јесам ли шта пропустио?Не свиђа ми се прича!Nekada davno, na pustom ostrvu sreli su se Soko, Konj, Vrabac, Žaba i Sova...
Soko je pojeo žabu i odleteo sa pustog ostrva.. Sova je smazala malenog Vrapca i onda su ostali samo Konj i Sova...

Znaci, sve si nas uplasio
![]()
Meni se bas svidjaНе свиђа ми се прича!![]()

![]()
Ovako ja ... držim loptu da obezbedim akciju
Да, а да, случајно, на журку дођу Нео и Серафим, а зли чаробњак Истина их затвори у снежну куглу и однесе кући да му стоје на полици?!Meni se bas svidja![]()
Nema veze, tebe su pojeli odavnoДа, а да, случајно, на журку дођу Нео и Серафим, а зли чаробњак Истина их затвори у снежну куглу и однесе кући да му стоје на полици?!