Kafana "Game over"

Мене је Morrowind упропастио...
играо сам га месецима, неретко и по 20 сати дневно и ту сам се и заразио с тим...
a Oblivion ми се и није свидео нешто... Онда нисам ни имао неки рачунар за то, па сам мислио даје до тога, међутим, пре пар година сам опет пробао и... није то то...
а овом задњем сам исто душу вадио у пар наврата чак, али, само први пут ми је било... то то...
дабоме, ни кансије није био лош, али...
док рецимо Morrowind могу опет да узмем да играм и да ми буде једнако забаван...

Kafanu uvek vredi pogurati...jos ako je dobar kapucino ihh :lol:
Ova nasa kafana ovde je fensi, a vidi kakve su kafane bile nekada u Beogradu
ovo je kafana „Kapija“ na preseku Pop Lukine i Kosancicevog venca, srusena 1862 g.
20%20(5).jpg

z:poz:
Хвала и такође...
него виде ли шта нам учинише са Сибиријом?
Ја се ових месеци подгревао, играо стара два дела све у надид а ће у децембру да испадне овај трећи, кад они... одложили...

Uh diskutabilno, šta najviše voliš da igraš ? Ja igrao malo iz nostalgije Broken Sword serijal, Myst, Samorost 3, The Longest Journey i slično. Ovako slabo nesto prelazim igre već godinu dana, teško počinjem, ako počnem nema kraja z:)

TLJ ме је одушевио... оба дела... трећи је био слабији... онај најновији... или беше само два дела била... не сећам се али памтим да је последњи, био скроз графички ван приче и атмосфере... али свеједно, уживао сам у оба(сва три)
ово остало нисам али си ме сад подкаћио с овим Samorost-ом... скинуо га и пробао... Машинаријум ми је био бомбона, такоп да ће и ово сигурно да прија...
а одавно већ ништа не играм... кад сам склопио овај рачунар, био је то солидан скок и пар месеци сам се манијачио са свим што сам хтео а нисам могао на предходном, па сам неко време још уживао у неким старијим насловима и мало по мало... забаталио све...до овог блока сибирије...

него... с'видео ово
ca901dc2f6765ed290acc0c4c338ebcd

4586261aca1a8244555239dda67b3a9c

The Razer Project Valerie

Па не знам... мени никад није пило воду то играње на лаптоповима... лично волим велику тастатуру и генерално и за игре, високе тастере, широк сто...а и ваља кад је монитор даље од лица...
Ово је мени се чини само... баханалија...
али свеједно леп концепт...
за 9к долара може много боље да се прође...

Back