Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
eee, ovo je vec u skladu sa temom - igragije.Možda ti tata bosanac,pa zato?![]()

ne ide ti lose, ne, ne...

cuti, to nije najgora opcija.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eee, ovo je vec u skladu sa temom - igragije.Možda ti tata bosanac,pa zato?![]()

eee, ovo je vec u skladu sa temom - igragije.
ne ide ti lose, ne, ne...
cuti, to nije najgora opcija.![]()

os porodicno stablo?Da nije mama?![]()

os porodicno stablo?![]()

da lozis? sto bre? pa ostavi za sledecu zimu, ustedi malo.Neću,ne čini mi poso, kupih već metar drva ,a sutra ću i da počnem da ih ložim.![]()

ukljucis naftaricu bre, da zamirise.Pa kako da se smrzavam za NG,i kakav si čovek,neću više da se igram stobom.![]()

ukljucis naftaricu bre, da zamirise.![]()

Ma znam te! Na pecki - kaminu, zalepis sliku kako gori vatrica i pustis muzikicu gde drva pucketaju dok gore..Pa ja kupila drva baš iz tog ,mirišljavog,razloga,da napravim si ugođaj.
Ne mogu sad da se trošim i na naftaricu,kriza je.![]()

Ma znam te! Na pecki - kaminu, zalepis sliku kako gori vatrica i pustis muzikicu gde drva pucketaju dok gore..![]()
biće .
tako nekako. srecom, za vatromet je dovoljno da dodju do prozora...E to,pozvaću i komšije za NG da se i oni ogreju kod mene,a ako nađem i slike domaćih i stranih pićabiće .
![]()

tako nekako. srecom, za vatromet je dovoljno da dodju do prozora...![]()

jao! pa, ja mislio das ogrejemo kod tebe. qq... koji peh.A ti tvoje ne puštaš ni da uđu,m?![]()

jao! pa, ja mislio das ogrejemo kod tebe. qq... koji peh.
nista, dolazimo kamionom sa ogrevnim drvetom.![]()

Sta je, pocela si da mases obema rukama?Gledaj da bude veći kamion,duva mi promaja kroz kuću ,brzo se ladi.![]()

Sta je, pocela si da mases obema rukama?
ma, sleper bweee...![]()

o`s ugalj?Hahaha pa poslušah tvoj savet,što ti već jednom reče,ko te vuko za jezik.
Gledaj da budu suva drva,rekli mi da ne uzimam sirova,nisu za početnike pogodna.![]()
proslogodisnji, suseni.o`s ugalj?proslogodisnji, suseni.

e, onda neka manja kolicina, kol`ko za podlaganje.Neka ,počeću sa drvima,da ne mešam ,mogla bi peć da mi se napije.
A koji ugalj imaš?![]()

e, onda neka manja kolicina, kol`ko za podlaganje.
koji oces? kostolacki? Vreoci... nesto nisu in.![]()

za potpalu, bre, da se podlozi drvetom.Šta ti je to podlaganje?
Pitah tek onako,ja i ne znam koji postoje.![]()

za potpalu, bre, da se podlozi drvetom.
pa i ja ne znam, izmislio sam.![]()
![]()

ima se brzo ogrejes.Ma nemaš ti pojma,meni rekli da mi treba samo hepo kockica i nemam brige sa potpalom.![]()

Nemam benzina,vozim dizel,el može to?ima se brzo ogrejes.![]()
moz i kantica bezina.![]()

moze, ako imas katalizator.Nemam benzina,vozim dizel,el može to?![]()