Kafana ''Forumske Igrarije''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Домаћи?
..дај рецепат...

...vrlo lako...

4 žumanca mutiti mikserom,dodati šoljicu šećera (šoljjica od don kafe ona crvena,to mi mera), šolja ulja, šolja mleka,šolja brašna sa malo praška za pecivo,2 kašike kakoa...ovo izliti u đuveč tepsiju i peći 20 minuta na 180 stepeni...dok se kolač počne odvajati od tepsije....

dotle umutiti 4 belanca sa 8 kašika šećera i na vruć ispečen kolač premazati i ostaviti u UGAŠENOJ vrućoj rerni da se suši 2 sata....

kad se osuši dodati glauru od 100 grama čokolade,malo margarina i mleka...
osatviti da se ohladi i turiti u frižider....

prijatno....

images

...vrlo lako...

4 žumanca mutiti mikserom,dodati šoljicu šećera (šoljjica od don kafe ona crvena,to mi mera), šolja ulja, šolja mleka,šolja brašna sa malo praška za pecivo,2 kašike kakoa...ovo izliti u đuveč tepsiju i peći 20 minuta na 180 stepeni...dok se kolač počne odvajati od tepsije....

dotle umutiti 4 belanca sa 8 kašika šećera i na vruć ispečen kolač premazati i ostaviti u UGAŠENOJ vrućoj rerni da se suši 2 sata....

kad se osuši dodati glauru od 100 grama čokolade,malo margarina i mleka...
osatviti da se ohladi i turiti u frižider....

prijatno....

images
:hvala:..мада ми делује компликовано, ја сам аматер за те слатке ствари, оне слане ми више иду од руке...

...sve sam to radila danas...:sad2:
još plus zilion stvari i piskaranje ovde...
..а ја нисам, и гризе ме савест...:sad2:, а имам много посла....:sad2:, а пискарам, страшно...:roll:

Nemam druga posla, nego da pravim mančmelou...

:hahaha:
А што си се понудио за помоћ?..:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back