Kafana ''Forumske Igrarije''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gosn Divilac se ovih dana bavi mostogradnjom,pozdravlja vas puno.
O pa,doista...gde nam je gđa Sonja?:think:
Sigurna sam da nas nije zaboravila,i da ce nam,ako je na nekom kracem putovanju uskoro poslati razglednicu:flert:

raz064.gif
O gdja Tooth,nadam se samo da gdja Sonja nije u Brazilu..Ta ona se neće snaći tamo.
Ona je žena od ugleda i morala,uplašiće se draga.:zzima:

Draga moja,zaista mi je zao,ali moram da vam saopstim jednu tuznu vest...ali mozda i nije tuzna,zavisi sa kog aspekta posmatrate.
Ukoliko ste sentimentalno vezani za ovaj divni objekat,i izrazili ste zelju bas da ovde popijete čaj u 5,onda verovatno i jeste tuzna za vas.
Ali ukoliko vam se kao i meni,ova kafana ič ne sviđa,onda i nije tako strasno,jer cete zasigurno prosetati malo po Krstarica sitiju,i uvideti da ima mnogo boljih mesta za ispijanje gore pomenutog čarobnog napitka.
Elem,vlasnik objekta nije ispunio svoje obaveze prema vodovodu,tako da...kurcslus:lol::lol::lol:

Draga moja,zaista mi je zao,ali moram da vam saopstim jednu tuznu vest...ali mozda i nije tuzna,zavisi sa kog aspekta posmatrate.
Ukoliko ste sentimentalno vezani za ovaj divni objekat,i izrazili ste zelju bas da ovde popijete čaj u 5,onda verovatno i jeste tuzna za vas.
Ali ukoliko vam se kao i meni,ova kafana ič ne sviđa,onda i nije tako strasno,jer cete zasigurno prosetati malo po Krstarica sitiju,i uvideti da ima mnogo boljih mesta za ispijanje gore pomenutog čarobnog napitka.
Elem,vlasnik objekta nije ispunio svoje obaveze prema vodovodu,tako da...kurcslus:lol::lol::lol:

Ah draga moja,nije to tužna vest.:sije:
Na žalost,ovaj objekat nije više kao što je nekad bio,sećate li se?Ah,ti noćni skupovi,ti dugi razgovori na našem nam maternjem jeziku.:aha:
Ali svesna sam da je sve to samo prošlost.:hvala:
Hoćemo li darga krenuti odavde ka nekom boljem mestu?
Hajmo,pružite mi ruku.
Samo nek neko obavesti gdju Sonju o neprijatnim okolnostima..Nadam se da će to učiniti naš pisar...:zpozdrav:

Ah draga moja,nije to tužna vest.:sije:
Na žalost,ovaj objekat nije više kao što je nekad bio,sećate li se?Ah,ti noćni skupovi,ti dugi razgovori na našem nam maternjem jeziku.:aha:
Ali svesna sam da je sve to samo prošlost.:hvala:
Hoćemo li darga krenuti odavde ka nekom boljem mestu?
Hajmo,pružite mi ruku.
Samo nek neko obavesti gdju Sonju o neprijatnim okolnostima..Nadam se da će to učiniti naš pisar...:zpozdrav:

Podjimo ondak:hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back