Kafana ''Forumske Igrarije''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e, ali nema veze to, divito, ukapiraj ebem mu miša :)
ima neka hijerarhija, neki poredak .... ima i pravilnik, ali ko malo klikera može da poštuje pravilnik, al' opet da drnda ... ne modove, nego da se zeza :lol:
nema veze ako se briše, kao da smo napisali nešto bitno za čovečanstvo :lol:
pisali, ismejali se, pobrisano, ok.... idemo dalje :lol:
smanji gorčinu, pliz :)

Sunčica je carica, al' to nema veze s ovim što sam ja napisao ;)
navikao sam ja na brisanje, imao bih jadno 12000 postova minimum da me nisu brisali :lol:

al' ti sam sebe brišeš, zar ne?
krenemo u priču, ne svidi ti se tok razgovora i brišeš sam sebe.... pa postovi u kojima ti ljudi odgovore - vise :)
pođi prvo od sebe ... kad prestaneš sam sebe da brišeš, i modovi će te više uvažavati ;)

... a sve je pocelo osvrtom na Milku :)
hahahaha

Loki nemoj da se nerviras. To ti je za nauk da ja uglavnom preokrenem situaciju u svoju korist. Ne uspe uvek, ali je zanimljivo kad uspe ;)
sve u svemu, bar lici na zaplet latino-americke serije visokobudzetne produkcije :roll:

(sve je dobro dok se ne ispostavi da si mi sin na kraju serijala)

nisam te ja tukla po usima da mi se nacrtas :P
i samo probaj da me taknes, ima da te tuzim i mami i tati i ...z:cry: ma svima koje znam! a to je mnogo ljudi! a i pitanje je da li ces uspeti da me za pocetak nadjes pogledom kad me zaklone moji verni telohranitelji, od miloste zvani gorile!
eto ti sad, pa se zezaj sa mnom, ako smes :P:besna::plez:

(i nemoj da me grlis pomislice ljudi svasta, prvo mi tu pretis a onda...)

dobro, 'ajde, mir mir mir niko nije kriv :zag::rumenka:

Poslednja izmena:
a morala sam :D
sta cu kad sam brzopleta, glavno sam zaboravila da napisem :)
izvini :P

i ja nisam ni jednog momenta kukala nego sam uzivala u svom divnom drustvu dok si se ti tamo negde gadjao izmedju mojih postova. i sta sad hoces, da se jos i sazalim???

c,c,c ne moze se svetu ugoditi :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back