Kafana "Forumske igrarije"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u vojvodini važe druga pravila...
i oćemo da popizdimo zbog toga..
mi smo sad bili na raspustu od 30.10.do 02.11.
zbog manjina...
jbmliga..
a ministarstvo nam napravilo kalendar da imamo radnu subotu sad 7.11. na zadušnice...
e pa ondak smo se mi pobunili i malko promenili stvari..
malo nas hebu ovde gore,znaš....

Aha, pa znam da sam malo pre slusala da je ovaj vikend,
bas bzv treba valjda naci neki kompromis...

... pa si se zabrinula jer ne mozes na dopunsku nastavu? :lol:

Pametnica nasa :mrgreen:
I kako ti bre porucis pice i nestanes :rtfm: :lol:

Mozda ja to ne vidim iz dobre perspektive!

verovatno...
to najbolje osećamo mi koji živimo i radimo ovde...
ako smo jedna država sa jednim zakonom,onda tako treba da se ponašamo prema svima...
moram da ti priznam da je ovde možda i previše dato slobode manjinama,pa sad oni diktiraju sve praznike i važne datume....
ipak je u vojvodini još uvek veliki procenat srba...
a kao da nije...
duga je to priča...
a zakuvava se poslednjih par godina žestoko....

verovatno...
to najbolje osećamo mi koji živimo i radimo ovde...
ako smo jedna država sa jednim zakonom,onda tako treba da se ponašamo prema svima...
moram da ti priznam da je ovde možda i previše dato slobode manjinama,pa sad oni diktiraju sve praznike i važne datume....
ipak je u vojvodini još uvek veliki procenat srba...
a kao da nije...
duga je to priča...
a zakuvava se poslednjih par godina žestoko....

Ne, u Vojvodini je ogroman broj Srba, tj. velika vecina ali ipak treba ispostovati i druge nacionalnosti-nacije-konfesije... :) ali i traziti postovanje obaveza!

Ne, u Vojvodini je ogroman broj Srba, tj. velika vecina ali ipak treba ispostovati i druge nacionalnosti-nacije-konfesije... :) ali i traziti postovanje obaveza!

pa to ti pričam....niko nema ništa protiv da svi slave svoje,ali zna se šta su državni praznici...
ispada da južno od beograda zajedno sa bgdom rade na jedan način,a mi gore ko da smo druga država...užas...
i sad će ovoj deci biti produžen raspust zbog inkubacije gripa,a u vojvodini deca ne oboljevaju od gripa...u fazonu ko vas hebe...

pošto ti častiš narednih 10 dana,daj odma goozu da te častimo...:zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back