Kafana "Flert"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
338px-Helles_im_Glas-Helles_(pale_beer).jpg

jack_daniels.jpg

ja bih venerice samo dodao malo red bula :D i leda

Planetice nemoj dasi mi tuzna baces ti njima kevu samo cekaj bice to brzo predosecam;)
Stvarno su konji prve klase da dodjem ja malo tamo da pitam tog konja sta oce bre?

obecala sam tajnom danas kad dobijem vozacku,otici cu na polaganje jedno i naci cu neku devojku koja padne,pa cu se predstaviti kao njena sestra...sve cu im po spisku...to samo cekam...samo da dobijem tu vozacku....sad sam super...malo pijana...hihihi dobro je...pa de si ti breeeeeee????

Index bre krv mi je pio 4 dana nigde nisam mogao da ga nadjem.
Tek mene zove drugare bate a da nisi ti slucajno zaboravio svoj index i jos se smeje doslo mi oko da mu popijem.
Reko kretenu sto ne kazes 4 dana ludim.Tek ce on nisi pitao imao sam ga odrati.
No mani me.
Cuj nemoj da se nerviras oko toga jer sto vise budes tako razmisljala sve ces padati pod vecu tenziju tamo.
Tako da samo se opusti mare ti je tu da pomogne evo ako zelis doci cu i ja da ti pomognem;)

hvala,alians,ali ti znas da njima treba pomoc,ne meni...ja sasvim ok vozim...i sad sam ozbiljna...ali ne mogu da se svadjam...dolaze isti pajkani...i ja cu ih ispljuvati...samo cekam kraj...misle da su boga za muda uhvatili pa sad se izivljavaju kako hoce....

Ma znam da vozis ok sto posto to samo kreteni ko ovi moji na faxu svaki put za kolokvijum ista prica prijavite znaci platite debelo i ako polozite prvu knjigu ne morate da znate na ispiti mi polozimo kad oni e ne vazi vam to nista mi samo da vas nateramo da ucite da dobijete radnu naviku.
Danas sam rekao jednoj mladoj na salteru sta si mi ti mama da mi dajes radnu naviku?
Reko idem do dekana da vidim zna li on sta vi radite nama uopste.
NO KAZEM TI BEZ NERVIRANJA OPUSTI SE STA BI DA SI KO JA ONOMAD;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back