Kafana "Flert"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo kratko da procunjam i odo u IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:)

Tara voleo bih da mogu da ti poognem ali :cry:
Ali ako ti nesto drugo zatreba tu sam cmok;)

Fantasticno!!!
omg_wow_gross_whoa_girls_ass_fat.html

Bas mi je zao sto u ove sitne sate nema nikoga u Ka
ruthanim39rn1.gif
fani...B'mu sliku...Ja opet ispadoh solo drinker, /pijandura jesam, ali volim da davim nekog pricicicom../. Onda, da tresnem jos jedno u skoro 4 h. ujutru, pa neznam da li sada da kazem Laku noc ili Dobro jutro...:?::?::?:Ali, obzirom da za mazenje i neznost, nikada nije ni kasno ni rano...evo vam za snove od mene, s, Ljubavlju...Vasa drugarica...;)

Nesto mi govori da se ovde sve polako ali sigurno raspada:cry:

Secam se kada sam se uclanio nism mogao doci na red da odogvorim i toliko je bilo dragih ljudi
da se ne shavti pogresnoi svi su mi ovde jako dragi ali hocu kazem da mi nedostaju likovi sa samog starta Zak prva soba u koju sam usao je bila odgovori i pitanja kako si nju zatvorio i onu prvu kafanu sve se nekako raspada.
Ne kazem da si krivac ne shhvati pogresno ok si lik samo neki put malo naporan ali ok ali moras nesto poduzeti povodm svega ovoga;)
Sada skoro svaku noc uhvatim MONOPOL:cry:

Vise se necu truditi da ga uhavtim jednostavno nije vise zanimljivo.
Da vas bar ponudim picem ajde ko sta pije?

vidi,vidi....subotom i treca smena ne izlazi iz kafane :lol:

Alians...a da niste tome krivi i vi malo....sto ispisete 20 poruka u minuti...pa ostalima dosadi,smore se i ne dolaze vise...jer se ne zna ko pije a ko placa .....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back