Glaurung
Poznat
- Poruka
- 9.868
More sta da unajmljujemo nekoc dok su drugi vodili ovu kafanu spremacica je bilo koliko oces sve se otimale za posao sad kako ovi preuzese posao kuca propade![]()
uvek mozhesh da obuchesh keceljicu i da krenesh polako...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
More sta da unajmljujemo nekoc dok su drugi vodili ovu kafanu spremacica je bilo koliko oces sve se otimale za posao sad kako ovi preuzese posao kuca propade![]()

Pile moje! Valjda Ti ne pada na pamet da stavis, Jebenog Andjela u Avatar!!!??Lily pomozi mi oko ovog Andjela gde da ga nadjem u boljem kvalitetu i veca slika da je jasnija i sve ostalo reci da slika nije sjajna.![]()
Baraba ja sam duze u ovoj kafani davno sam ja odradio te poslove mogao bi malo ti osim sto zanovetas i zamajavas mi preostale konobarice![]()
roll: Mogu, ako hoces da promenis isti....dfa Ti dam neke sugestije...Mozda ovo nije za Kafanu...pa cujemo se....bar Ti ...i ja...

@Suzy F
Duso , dobro dodje ovde....Ova Kafana , a ni prethodna /e/ nisu imale duha bez Lily! ad budes Banovan/a onoliko kao ja, mozemo da caskamo....Love!
Laku noc svimaaaaaaa
![]()
Suzy evo ti zvezde![]()
U magacin.....ides?
![]()
I na Zaka ako je kojim slucajem zaspao negde.
Q Noc Svima I Slatki Snovi
Kada sam Ti videla , Bivsu sliku u Profilu....umrla....dobrojutro....i Laku noc...Ti Amo...:sad:Des' ti posla Evo![]()