- Poruka
- 3.318
To je kad ja zaprosim decka a onda se pokrenu 50 osoba da intervenisu.[/QUOT JADAN dECKO...:-(:sad::sad::sad::sad::sad::sad:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je kad ja zaprosim decka a onda se pokrenu 50 osoba da intervenisu.[/QUOT JADAN dECKO...:-(:sad::sad::sad::sad::sad::sad:
To sto Aca prodaje "jaja na pijacu" ....
Pa prvi sneg... sad ako legnem i dok ustanem ima da se istopi buhuhuuuja znam za ono- pa gde tju na spavanje, josh sija sunce... a za ovo prvi put chujem...![]()

Mora da izgleda bas ovako...Aca, Jajara...![]()
Pa prvi sneg... sad ako legnem i dok ustanem ima da se istopi buhuhuuu![]()

Ako ovakva prodaje, slaba zarada, ljubi ga Drugarica...Sto bi on tako izgledao? Ne prodaje on zelene flase sa paradajzom nego jaja.
Pripazi....e u pravu si... valja se odmah itji napolje da se pravi sneshko...
zato ja odoh iz ovih stopa da pravim sneshka... u snovima...
laku notj...
Ako ovakva prodaje, slaba zarada, ljubi ga Drugarica...![]()
:shock: Ko te diro??? :-xjbt, shta bi onom liku??? :shock:
jel video neko ono?
jbt, ja ne mogu da verujem... :shock:
:shock: Ko te diro??? :-x
Tražio sam,ne mogu da nađem!!!:x :x :x
e sad me zanima ko je to dirao heroinu, zashto, kako... yb-te pa zar nikog nema ovde?

Neka, lepo je da imate jednu zajedničku sliku..samo ne mogu da prepoznam koja je koja ovako od nazad...
hahaha....kafanske devojke se slikale....Neka, lepo je da imate jednu zajedničku sliku..samo ne mogu da prepoznam koja je koja ovako od nazad...
![]()

rodjena denserka... 

e,vidi se ko je najodaniji forumu..![]()
ja poslednjih pola sata kliktjem refresh na svakih 20 sekundi... nisam mogla da omanem da prva stignem u kafanu...