Kafana "Flert"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U ove sitne jutarnje sate ljubii vas Ljiljana...pa se cujemo, veceras..danas...A danas je DJURDJIC, Slava....Molim se za vas....i volim vas...Ljiljana
buenasnoches2sn1.gif

@011... hehe... bash si odluchio da me usrecish...:D
da li bi moguci komentar pokvario sve ili se izrazhavash iskljuchivo preko slika?
Znas sta Duso..ja Ti ovde dodjem, kao neki Vizuelan Tip! Ne izjasnjavams ja samo preko slicica...ja sam, malo veca u RL
Domacica....Mogu da Ti Tvoju Slavu spremim od A do S jer imam Ketering...No, predpostavljam da si Ti divna domacica, koja, godinama to radi...Pa, cujemo se, mislim da je Dobrojutro, ....odohhhhhhhhhhhhhhhh! Ljubi Te Ljiljana!:-D

Znas sta Duso..ja Ti ovde dodjem, kao neki Vizuelan Tip! Ne izjasnjavams ja samo preko slicica...ja sam, malo veca u RL
Domacica....Mogu da Ti Tvoju Slavu spremim od A do S jer imam Ketering...No, predpostavljam da si Ti divna domacica, koja, godinama to radi...Pa, cujemo se, mislim da je Dobrojutro, ....odohhhhhhhhhhhhhhhh! Ljubi Te Ljiljana!:-D

hehe... pomislila jesam u jednom trenutku, nije da nisam...:D
chujemo se mila... zelim ti lepo slavlje...:)

hvala ljiki...:D
moracu negde kad budem aktivirala svoj komp da te smaram za neke od postovanih slichica... poshto ne znam kada ce to biti mogu samo da se nadam da ih necesh izbrisati u medjuvremenu...

Niposto, draga Moja! U Ljiljani, a, svi me znaju kao LilyL, imas prijatelja! Nikada drugi NIk, nikada druga Osoba. No, se cujemo, javi se...Pa, i to je Uspeh, biti Bnovan za 2 meseca 2 puta! Il, si bi svoj, ili si spamovao.! Mislim d aje sve z a;)Zive ljude.!!! Znasd, a to je i normalno /po nek9ima/ da se reg. na drugo Ime! Ja, nikada! uvek LilyL , pa nek me j...BU, GREBU, BANUJU...JA se nikada necu zvati drugacije,,,a ima ih,,,,prepoznati, provaljni..ma nije lako nasim Moderatorima...:sad:..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back