topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.590
[baraba];5362759:nemam pojma al znam otkad si ti ovde....
Znas, pratis ovo zeleno svetlo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[baraba];5362759:nemam pojma al znam otkad si ti ovde....
Znas li otkad su oni ovde?
Znas, pratis ovo zeleno svetlo?![]()

O,de si Modelsice?Šta se radi?
[baraba];5362851:ma koje svetlo bre...javlja mi se![]()
Cao, evo, pijem Sprite. Odmakla sam casu od laptoa jer kad prospes tecnost po laptopu posle mozes da se pozdravis sa njim. Da kazems "Dovidjenja, lepo smo se druzili" i da kupis novi.![]()
Znači,večeras samo bez alkoholno,ili.............
Svako vece bezalkoholno.
[baraba];5362946:ma ja nemam pojma o chemu ti prichash....
Ok,hajde dođi sedi za moj sto!
Jesi li za jednu toplu čokoladu?
[baraba];5363017:ma vazhi se.... ne mogu da zaspim ako ne pogledam bar jedno pola sata vb-a![]()
Rolniceeeeeeeee![]()
Si ozdravila

Dobro veze Tebi! Malo sam, posle nedelju dana iznenadjena....Atmosfera u Kafani, kao u Obdanistu....Pa, da se ipak pregledaju Licne karte, pa onda pristup Sanku.....Boze, kako je ovde nekada bilo....a tek u Nindzi....:sad:gde je sad nestala Barbara?![]()

:cry ALOOOOOOOOOOOO, ovo je KAFANA, za pijance, boeme, muzikante i ostalu Bandu, a nije Mlecni restoran "Zdravljak"!Dobro veze Tebi! Malo sam, posle nedelju dana iznenadjena....Atmosfera u Kafani, kao u Obdanistu....Pa, da se ipak pregledaju Licne karte, pa onda pristup Sanku.....Boze, kako je ovde nekada bilo....a tek u Nindzi....:sad::cry ALOOOOOOOOOOOO, ovo je KAFANA, za pijance, boeme, muzikante i ostalu Bandu, a nije Mlecni restoran "Zdravljak"!
Ako treba, otvoricemo Ga!!!!!...
![]()
Meni, u inat Dupli /mada pijem Bloody Mary/, sa Veeeeeeeelikom casom obicne vode sa ledom!Dobro vece....
Podrzavam sve receno, zato nazdravimo u to ime![]()