Mr.Shishmish
Domaćin
- Poruka
- 4.036
sada svi imate pice, neka neko pusti muziku pa da se zabavljamo ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
evo koktelcica

hvala,super si ga smuckala!
sta je sledece na meniju?
mada legla bi nam i neka muzikica,ne valja da se pije u tisini...
gde je dj?

Nije mi , vala bilo zao uopste, ali sam zadovoljila dusu sto sam Razbila jednu Kokosku na njenoj sopstvenoj Temi !
Ujedno, malo sam se i odmorila, skupila snage za nove Podvige!:grin: Kako ste mi vi svi? Jel moze ono jedno moje Picence, pa nastavljamo!2 imash od mene i jedan od dushala-e !!! naruchi josh shta da pustim !!!

Je si za neke sentiše ili nešto brzo.......?
ovde nema razbijanja !!!, ali sam zadovoljila dusu sto sam Razbila jednu Kokosku na njenoj sopstvenoj Temi !![]()
!
![]()
evo ide chemical brothers - belive !!! da djuskamo malo !!!
To je bilo na Politici, gde ovo drustvo iz Kafane slabo srecemmmmOvde smo se UVEK RAZBIJALI, ali od **** i klope!:grin::grin::grin:ovde nema razbijanja !!!
za sada !!!
Ja bih vam ipak savetovala da krenete sporije, pa posle ubrzajte....Iskustvo starijih...![]()

Alo bre evo me ovde u coshku na stolu !!!pa sta cekas dizi se sa te stolice!!!!ostavi to pivo,nece ti pobeci!![]()
Alo bre evo me ovde u coshku na stolu !!!
prosuo sam pivo !!!!

tu su ti oni samo se shtekuju po WC-eima i svlachionicama !!!Ajde da popijem ja ovo moje uobicajeno Pice, pa cu navratiti kasnije - u nadi da ce biti nekog od starog drustva...Bas sam ih se uzelela!:-D![]()