Kafana "Flert"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Prilozi

• kafa[1].JPG
    kafa[1].JPG
    7,4 KB · Pregleda: 19
Uffff...čekaj da premotam film..:lol:
U steriji...bila promocija onog smile piva, a znaš kakvo je slatko, kako klizi niz grlo....:)
Gde ti?

Ja sinoć nisam mogao nigde da idem.Trebao sam u Maniu (svirao Amadeus band),ali nisam imao snage da se dignem iz kreveta.Još uz to oko 22h bila saobraćajka kod mene na semaforu i udarili u trafo pa je ceo kvart bio bez struje! :roll:

Ja sinoć nisam mogao nigde da idem.Trebao sam u Maniu (svirao Amadeus band),ali nisam imao snage da se dignem iz kreveta.Još uz to oko 22h bila saobraćajka kod mene na semaforu i udarili u trafo pa je ceo kvart bio bez struje! :roll:

haha..ja ne znam jel to postala tradicija, ali svaki vikend neko obori makar jedan semafor...izgledA DA IM TO (slučajno sam uključio caps, mrzi me sad da brišem) nje dovoljno pa su prešli na trafo stanice...:roll:

haha..ja ne znam jel to postala tradicija, ali svaki vikend neko obori makar jedan semafor...izgledA DA IM TO (slučajno sam uključio caps, mrzi me sad da brišem) nje dovoljno pa su prešli na trafo stanice...:roll:

Ovaj put su zaobisli semafor i udarili u neki trafo-razvodnu kutiju (ebem li ga sta li je) pa smo ostali svi u mraku.Nisam moga da se spremam u mraku pa sam našao izgovor da ostanem kući i odmorim jedan petak! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back