Kafana "Flert"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel neko za pljugu????

Pele023

e mene sad dusha boli shto ne mogu kleku da nadjem... :(

joj, ziv me blam pojede shto ne mogu da usluzim choveka onako kako mu dolikuje... :oops:
zile, pitaj Ćaleta jel moze neshto drugo... :D

MOLIM....caleta ne mozes da usluzis...ej bre...nemo se igras...ipak je jedan cale...iako nije sa nama povremeno bane da nas obraduje...
duse si na forumu i valjda znas da cale ne pije nista drugo osim kleke...zato nemo molim te da se ovo ponovi :lol:
cale oprosti joj tek je kelner nekoliko dana :lol: :D

a sad naka mala da zaigra na stolu,da joj udenem koli denmark negde...pa da zapalimo u mom shatlu do gajbe!! ubi me ovaj alkohol! vi niste forumasi,nego oni drogeranti i,i,i akoholicari,sto piju i sedu na ladnom betonu!

IMG_0519.JPG
aloooo...dajte kleku...da castim Caleta legendu...a tekilom sam se vec posluziJo :lol: :D

ili sto cale kaze...dete kleku `vamo :lol: :D
Gde si ti BWE? Nesto te nema. Evo, da Te pozdravi slavna beogradska Legenda - a tvoj imenjak, Zika Obretkovic. Uslikala sam ga na "radnom mestu" ispred ulaza za Maticara Opstine Stari grad, u Beogradu.:D:D
IMG_0519.JPG

MOLIM....caleta ne mozes da usluzis...ej bre...nemo se igras...ipak je jedan cale...iako nije sa nama povremeno bane da nas obraduje...
duse si na forumu i valjda znas da cale ne pije nista drugo osim kleke...zato nemo molim te da se ovo ponovi :lol:
cale oprosti joj tek je kelner nekoliko dana :lol: :D

ma znam ja sve to, zato me i sramota... :oops:
a i nisam ja konobarica ovde, ja spadam u kafanski inventar... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back