Nata_lijaBG
Iskusan
- Poruka
- 5.463
Ljudi, jos sutra sam sa vama, a onda cao... :-( Do daljnjeg. Znam da sam to rekla 105 puta, ali da ponovim. Sve se nadam nekoj zurci u ovoj kaVani, ispracaj...:-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi, jos sutra sam sa vama, a onda cao... :-( Do daljnjeg. Znam da sam to rekla 105 puta, ali da ponovim. Sve se nadam nekoj zurci u ovoj kaVani, ispracaj...:-)

vala od mene nemoj d'očekiješ da se previše veselim![]()

valjda ces se druziti s nama od nekud :-(
netjesh valjda da dozvolish da nam nedostajesh? Hocu, samo me nema u ovoj kaVani. Ali pazite sta radite,mozda spijuniram od nekle :-)
vratitjesh se ti nama brzo... moratjesh nekako da se snadjesh za net, jer netjesh motji dugo bez nas...![]()
a ni mi bez tebe...netjesh valjda da dozvolish da nam nedostajesh?
![]()
znas da sam ja uvek sama u cosetu![]()
vratitjesh se ti nama brzo... moratjesh nekako da se snadjesh za net, jer netjesh motji dugo bez nas...![]()
a ni mi bez tebe...netjesh valjda da dozvolish da nam nedostajesh?
![]()

Sama? Ne znam bas, snadjes se ti uvek ;-)
ko to odlazi ako kontam dobro onda poruka ne brini ima jos dosta posla sa puno slobodnog vremena za krstu![]()

kakvi su to izlivi neznosti ?![]()
nemoj da me tuzish kod nadleznih...