minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
...mmm... opijanje (sa) kraljicom... da udarimo onda po žestokom...? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vama stidljivima cemo ustupiti mesta za sankom...
da i vas malo bole laktovi...![]()
ja se već nalaktio, da vidim ko će ovde večeras da flertuje...8)
VECECE SVIMA,KOLIKO VAS IMA!
a IMA VAS...TJ NAS
Minonce i Kraljice ajd da se oduzite zbog popijene kafe...ponesite mi jedno crno!![]()

...ček, bre, irenaq, vidiš da imam malih tehničkih problema...
![]()
![]()
Irenak jel odgovora![]()
ops: ne zamerite......mmm... opijanje (sa) kraljicom... da udarimo onda po žestokom...?![]()
8)Udriiiii sta cekas8)
Sacekacu imam ja vremena na pretek...samo ti polagano da ne prospes drazesne kapljice vina!
...zvoli irenaq...
![]()
......

hehe...mi ćemo kao ona dvojica mapetovaca na balkonu što samo nešto kenj.aju...I ja, odma' do Enrija 8-)

ja mogu samo sebe da opijem, još imam alkohola u krvi od sinoć...tereba samo malo da dolijem i gotov sasm....ako mislis da ces da me opijes (oboris) vec u I rundi, veruj mi da cu izdrzati svih 15.![]()

[/QUOTE]Udriiiii sta cekas8)
ja mogu samo sebe da opijem, još imam alkohola u krvi od sinoć...tereba samo malo da dolijem i gotov sasm....![]()
Ma kakva Cola,Nina treba njemu piva i vina...pa ces tek onada da dozivis REVOLUCIJU

Vidi se,vidi da ti malo treba(tereba) i gotov si(sasm)
....ruka je brža od oka..8)pa i neću da mi revolucija uspe..hoću da budem večni revolucionar i buntovnik sa razlogom...8)pravi revolucionar...
jedan dobronameran savet... da bi ti revolucija uspela, sponzor mora da ti bude
COCA-COLA!!!![]()

...Nemoj dopustiti da se ohladi 8)
u mom frizideru ima toliko piva i vina da se bojim da ce poceti pevati narodnjake...
malo se hvalim...ops: ne zamerite...