Kafana "Flert"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MONOPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL:D
Mini hvala unapred cujemo se malo kasnije

...ko je parkirao ovaj krš ovdi... el sam lepo rekao da je zabranjeno ispred kavane...

strongkid.jpg

Gazda isprsi se za parking ko covek a ne stalno po zemlji ili pred vrata nemo's uci;)

Mini nisam ali ako pogledas tako mozda i jesam po ko zna koji put;)

DRzim monopol sa porukama svuda sumnjam da vidis dalje od te flase:lol:

Mislim takav talenat za dizanje tona celika si morao od nekoga naslediti pa reko taman da malo zacrnimo super tipa:lol:
Da mu zavirimo u intimu i vidimo kakav je u stvari da voli da vrslja a ne kao na ekranu naso jednu ko ja i zabudalio se

Da vam pricam pre neki dan udjem ti ja sa drugarima u jednu kafanu da odigramo koju partiju bilijara kad tamo imamo sta da vidimo sede tri devojke ono extra izgleda ne znamo ni ko su ni sta su sta rade uopste tamo samo vidimo da tuku rakiju ko blesave i smeju se iz sveg mozga.
Odlucili nas dvojica da im se pridruzimo prisli u fazonu kao da li bi htele sa nama da igraju u paru i sad cekamo da nam kazu da odjebemo u galopu kad ni dva ni tri ustase i ''MOZE ALI KO IZGUBI PLACA PICE''
Zgranuti pristali podelili se u parove mislim ono mi protiv njih i sve kao pustacemo ih kad odjednom pocese da lete kugle na sve strane ova jedna nije mogla da promasi ***** joj..........Ubise nas tako 8-3 Mi se naplacali ko majke bez prebijene pare krenuli kuci povijena repa sa sve laznim osmehom na licu a bolom i besom u srcu i preko vrata.
Posle kraceg prepiranja niz ulicu sa ovim mamlazima zvoni mi fon vidim nepoznat broj reko da'l da se javim''HALO''---''E CAO OVDE DAJANA JEDNA OD DEVOJAKA SA KOJIMA STE IGRALI BILIJAR''-----------''OK RECI''(Nisam mogao ni da razmisljam odakle joj broj)''NISTA TI SI NAM DELOVAO KAO NAJSARMANTNIJI I NAJMANJE SUMNJIV PA REKLE DRUGARICE DA TI DAM BROJ DA SE REVANSIRATE MI SMO TU IZ OBLIZNJEG GRADA OVDE SMO KOD RODBINE''(Rece ona kod koje od njih)''---''BROJ SAM TI UZELA DOK SI IGRAO BILIJAR NADAM SE DA SE NECES LJUTITI STO SAM TI MALO CACKALA FON SVE KROZ SMEH''------''NADAM SE DA CES ZVATI CAOS''
Gde da ih zovem reko ja ovima em sam zaljubljen ko mazga em nas ubise ko volove a ne znamo ni ko su ni odakle su.A oni ko vukovi navrli na mene zovi pa daj nama broj i tako mislim nisam im dao ne zato sto sam sebican nego mi glupo ono devojke meni iskazale poverenje a znam kakvi su ovi moji narocito jedan od njih taj se ne bi skidao dok ga telenor ili panduri ne bi skinuli.
Broj imam jos ali sumnjam da cu ih zvati i tako prolazi dan za danom i sve se pitam da li da obrisem broj jer za mene samo ona postoji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back