Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedino kod tebe. Ostali su samo dizali graju... Za jednog čoveka u godinama, premalo slušaš a previše zaključuješ.
Ja nemam šta da ti se pravdam, jer ne možeš da shvatiš. Nemaš informaciju, kontekst i saznanje o motivima. A to je, kapacitet koji ti je neophodan da shvatiš.
Ti smatraš da si u pravu i da trenutno očitavaš lekciju nekom tamo.
To je tvoje ubeđenje i neću protivrečiti.
Bio bih ti zahvalan ako bi smo ostavili tu temu po strani i pričali o nečem lepšem....recimo o tome da li znaš da ti je nick pogrešno napisan?

Jedino kod tebe. Ostali su samo dizali graju... Za jednog čoveka u godinama, premalo slušaš a previše zaključuješ.
Ja nemam šta da ti se pravdam, jer ne možeš da shvatiš. Nemaš informaciju, kontekst i saznanje o motivima. A to je, kapacitet koji ti je neophodan da shvatiš.
Ti smatraš da si u pravu i da trenutno očitavaš lekciju nekom tamo.
To je tvoje ubeđenje i neću protivrečiti.
Bio bih ti zahvalan ako bi smo ostavili tu temu po strani i pričali o nečem lepšem....recimo o tome da li znaš da ti je nick pogrešno napisan?

Ja sam priču o tome okončao prošle noći. Ove noći kada sam se pojavio ovde kao prvo videh onaj Sizifov post...

Evo i ja redovno vozim dete u vrtić motorom, ima li nekih primedbi može biti... :think:

A preskočio sam komentarisati tvoj polst u vezi sa tim...ako si primetio.. A onda je Borka nešta pkisalao zelenjenju i ...tako...

No u svakom slučaju to više nije predmet priče.

Inače ja veomapažljivo slušam konkretnije čitam svaki post koji komentarišem. To veoma dobro znaju tamo na religiji.

A u vezi mog nicka...da li misliš na ono da je napisano malim početnim slovom ''j''...

- - - - - - - - - -

Samo vas gledim zemljaniiiiiiii.

Boga li vam vaseg, tj moga boga marsovskoga

Koje li je doba sada tamo kod tebe...

Ostavi se uplitanja u zemaljske stvari.
Hoću da pričam sa čovekom iz Jerihona, po imenu Jerohinac...

Ipak se radi o malom početnom slovu ''j''.....

Kada sam se registrovao na krstu to je uradio neko drugi jer ja ni toliko nisam znao. Ja mu kazah za nick on ga napisa ali malim slovom i to prodje tako. Kasnije sam to primetio ali...menjati to...to je za mene bilo španasko selo...I tako ostade...

Ja sam priču o tome okončao prošle noći. Ove noći kada sam se pojavio ovde kao prvo videh onaj Sizifov post...

A preskočio sam komentarisati tvoj polst u vezi sa tim...ako si primetio.. A onda je Borka nešta pkisalao zelenjenju i ...tako...

No u svakom slučaju to više nije predmet priče.

Inače ja veomapažljivo slušam konkretnije čitam svaki post koji komentarišem. To veoma dobro znaju tamo na religiji.

A u vezi mog nicka...da li misliš na ono da je napisano malim početnim slovom ''j''...

- - - - - - - - - -

Koje li je doba sada tamo kod tebe...

Razlika je 6 sati,i odmaram se od jucerasnjeg dana Federal Election, gde sam uzeo koji dolar, i kao sto biva kada imas nekoga koji je postavljen preko ( crnacke veze ) a blage veze nema sa radom, jer nikada nije bila u poziciji da nadgleda....

I moradoh zbog nje da ostanem mnogo duze neg sam planirao, sada pijuckamCarlsber i pratim sta se desava, tu kod vas.

Razlika je 6 sati,i odmaram se od jucerasnjeg dana Federal Election, gde sam uzeo koji dolar, i kao sto biva kada imas nekoga koji je postavljen preko ( crnacke veze ) a blage veze nema sa radom, jer nikada nije bila u poziciji da nadgleda....

I moradoh zbog nje da ostanem mnogo duze neg sam planirao, sada pijuckamCarlsber i pratim sta se desava, tu kod vas.

Moradoh da te ispoštujem i da se oglasim. Ovde je kako stvari stoje ...fajront...Da li će da bjude kakvog rada metlom nemam pojma. A da li ću i naredne noći ponovo doći u ovu elitnu kafanu ...nemam pojma...

Moradoh da te ispoštujem i da se oglasim. Ovde je kako stvari stoje ...fajront...Da li će da bjude kakvog rada metlom nemam pojma. A da li ću i naredne noći ponovo doći u ovu elitnu kafanu ...nemam pojma...

Odmaraj i radi, sta da Ti radim kada si mladji......eto vidis, mi Stariji mozemo i drezditi i u ovakvim kafanama bas kao i tamo gde se igra i Kan Kan...

Pozdrav i lepo vreme ti zelim

A o čemju bi ti nečem drugom i pričao sem o onom našta te kompleks primorava, zar ne...

Samo kada bi ti još mogao shvatiti da tom prilikom kada te je otac na bajsu vozio u obdanište zbog toga niko nije ...zeleneo...od zavisti...A poenta priče je u tome.

Dobro jutro koke i drugari, Zoka ing je ustao ranije da se napoji začetkom ovog divnog dana! Jutarnja fiskultura i jabukovo sirće ćine moj organizam da puca od zdravlja! Ne trebaju mu C vitamini.

Kada smo već kod zdravlja, očigledno je da je moja izjava, da ne kažem tirada, prenaglašena šala u treš varijanti, nešto poput kontra patetike. Naravno, sa razlogom, jer ta tirada, ili post, nosi poruku koju oni sa jeftinim životnim ulaznicama nikako da dokuče. Siva masa se u zlatu meri a siromaha će uvek da bude.. Koliko teži siva masa jedne ćurke? Deo miligrama? Nije čudo što se neuroni ne usaglase.

Zar nije indikativno da "biti svakom loncu poklopac", kako to po divnim danima naš narod veli, stvar kompleksa, biti vazda u pravu, biti najpametniji, iskijati zadnju, Kakva je to potreba koja na to nagoni?Koja to sila iz tamnog dela uma tera da se navrzneš na jednu izjavu Brzoga. Koji je užitak toga da se drugi smeju iza monitora takvom ponašanju?

Ondak, propuštanje poente je tebi svojstveno, jer mi krivo što mi ćale nije imao motor da ostali pozelene...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back