- Poruka
- 77.507
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...dosta je bilo ....ODVRATAN je fazon...a oni koji žele da ovu lepu kafanu pretvore u ogavnu arenu i isprazna provociranja - neće uspeti, a to nije ''zezanje'', pravo i lepo zezanje se ovde vrlo lako može iskusiti ali za to je potrebno potpuno drugačije ponašanje. Loše namere pod maskom neke pravde - odlično prepoznajem, i unapred molim da se ni ne pokušava da mi se time zamazuju oči... 

Blah, riba nije meso a blitvu nosite kravama. Nešto konkretnije, dostojno ovog Tigra u telu ljubavnika!
Ovaj je vrlo mračan, nije ni malo patetičan pa mi se njegove pesme baš sviđaju. Ima on i roman ali je previše, da ne kažem potpuno filozofski, a toga nisam preterani fan...volim dobru priču prvenstveno....Nema tu opravka. Virus se useli u neki fajl, izebe ga, a antivirus onda izbriše ceo fajl, retko kada ga opravi, tako da tu nema leka sem kompletne reinstalacije sistema, i to je uvek najbolje rešenje.
Pesnik, a? Neka, neka... ne volim poeziju, kao što znaš, moja ljubav je proza, ali cenim i poštujem svakoga ko je u stanju nešto smisleno napisati i ima hrabrost da to prezentuje drugima.

O pa ja volim mudru misao utkanu u dobru priču - to je u stvari idealno, samo ne volim isključivo mrsomuđenje...Da, dobra priča mora da ima antagonistu, obavezno, izgrađene karaktere, interesantan uvod, rasplet i obavezan pančlajn, tj, poentiranje. Doziranu dužinu, najviše volim kratke i novele. Zatim, drugi sloj, priča u priči, koji ili kritikuje ili se izruguje (parodira) nekom establišmentu, najčešće državi, ali to nije uslovv, samo bonus.
Moj drugar i kolega ima otklon ka filozofiranju, tako da mu čitaoci bace roman nakon nekoliko stranica, ali se izverzirao da to lepo umota kroz interesantan storilajn, tj, da mu to bude drugi sloj i sada izbacuje odlična dela. Smatram ga jako dobrim piscem za kojeg se čulo i tek će. Još je mlad.

Ja sam samo dnevnik pisala....ali godinama nisam .......a to što sam pisala sam i ilustrovala, ali onako zvrljotine, nekad volim da pročitam...pa se smejemPa upravo to razdvaja književnost od škrabanja. Da ne govorim o tehnici pisanja koja mora da bude besprekorna, i sa dva stila. Naratorski i upravni, mada, tu nema pravila. Samo da je napisano književno, bez suvišnih prideva, veznika, mešanje dakanja i infinitiva, pravilan raspored interpunkcije i sl. Sve to dođe vremenom, kada pogledam svoja škrabanja od pre nekoliko godina, dođe mi muka![]()
E a zato ja obožavam Blejka i kao pesnika i kao slikara - jedintven slučaj da se ne zna šta je bolje - pesme ili slikeLepa je stvar to crtanje, ali meni ne ide od ruke. Onaj moj kolega, kojeg sam spomenuo, lepo to radi. On je radio ilustraciju poslednje zbirke.
pogledaj ga kao slikara, baš je dobar, a evo ti gore jedne pesme. Doorsi su po njegovoj misli dali naziv bendu -Nisam ga čitao, moji afiniteti su isključivo u žanrovskoj prozi.