Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Djes Sokole, od silne tuge zbog puste kafane, ja odem u poslednje vreme na Religiju u njihov bircuz- da mi je neko to ranije pričao, ne bih mu poverovala, ali ima i tamo baš finih ljudi, uletim pre nego što par Trolova nahrupi, no ja vas i dalje najviše voooooolim:heart:

Ćao Biki draga
alan-ford-600x325.jpg

Tko je Bobe ..idemoooo..!!:super:
Cao Agata, :cmok2:

Iju kakav dan....smor nad smorovima...
A ja danas vredna, oće to kod mene povremeno da se desi. Saznala sam da onaj zadatak u Photoshopu koji nisam znala da uradim, i osećala se zbog toga kao kompletan retard, NIKO U SRBIJI NE ZNA DA URADI, nego su ljudi dali test po zapadnoj šemi - to mi posle brat objasnio - daju nemoguće a ti uradi najbolje što možeš i imaj mooda da se sa takvim krnjim poslom predstaviš.

ZZZZZZZZZ - moram priznati da me je uvek oduševljavala originalna jednostavnost tvog potpisa.

Nadam se da nije, nego sve ima svoje ciklične uspone i padove, pa tako došo silazni period i kod nas, malo je utinjala ona energija koja nas je ovde privlačila. Al će živnuti, nadam se. Brzi verovatno ima mnogo posla.

Nadam se da nije, nego sve ima svoje ciklične uspone i padove, pa tako došo silazni period i kod nas, malo je utinjala ona energija koja nas je ovde privlačila. Al će živnuti, nadam se. Brzi verovatno ima mnogo posla.

Imam i ja. Danas sam baš betonirao, al samo oko 50 kvadrata.

Nemam više para za materijal pa ću da nastavim na proleće.

Neću da uzimam na dođemti, jer bih hteo da zimu provedem bez dugova.

Pozdrav sa radnog mesta, radim ko crnac po 12 sati, ne stizem nista, a Brzog videla ni cula godina 100 :cool:
Malo sam na ,,onko mafiji,, sa starim drustvom, malo zvirnem ovde i vidim nema vas..:(
Ajde da organizujemo neko druzenje, uzivo :D ali stvaaaarno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back