Brzi Allmighty
Aktivan član
- Poruka
- 1.465
Izađe orao mrtav pijan iz kafane, zamahne krilima..i odjednom spusti krila: "peške ću"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Klasična Spejs opera. Solidna.
Sutra mi izlazi nova ep Walking dead.![]()
Da, 13-ta šeste. Poslednja beše 12-ta.
Ja sam tek večeras gledao 12.-u 

Nemam običaj da čekam, pre sam skidao celu sezonu, uzimam slobodan dan i sve iz cuga, jer drugačije ne ide.
Za ovu sezonu (u stvari, polusezonu, prave cirkus sa tim prekidanjem na pola) sam se debelo preyebao.
Velika je agonija čekanja, jer sam veliki ljubitelj postapokalipse a naročito Zombija.
Nije potrebno da spomenem 28 dana posle kao najbolje ostvarenje u tom žanru?![]()

Jupiter rising...
Iskreno sam zadivljen...

Sutra mi izlazi nova ep Walking dead.![]()

mi čekamo da bude na torentu bluray
svi normalni ljudi idu u bioskopNije mi se dalo cekati da osvane na torrentima, isla sam u kino. Najvise mi se svidjelo sto je to film za odrasle i na superjunake ne gleda crno-bijelo, oni mogu biti i zlocesti, a ne utjelovljenne svih mogucih vrlina.
Preporucam.

upravo mi to sad muž kažeZa deadpool-a,kao lika sam čuo odavno,prikazivan je kao lik sprdačina..kad sam ga video u trejleru pre jedno mesec dana,bio sam iznenadjen kako dobro funkcioniše u live action filmu a ne nekom crtaću. Našao sam neke bioskopske torrente,ali ne želim da ih gledam,uništavaju doživljaj.
svi normalni ljudi idu u bioskop
no ko što rekoh zbog geeka psihopate imam kod kuće pravi mali bioskop
samo mi je televizorčnina dijagonale 50 inča
imam i 3D
ja se takve pojave plašim, al je dobro što sam ćorava pa mi prija veliko
pri tome nismo RotFajleri - romski naziv za Rokfelera, naprotiv, mislim da nam pola toga ne treba uopšte, al to njemu pričinjava zadovoljstvo, pa neka ga....ebiga
ima i gore od toga
da troši pare na kurvee i kocku![]()
kako si mi samo to docarala 

ja najviše volim da idem u letnje kino - bioskop na otvorenomkako si mi samo to docarala
Da imam takvu opremu doma ne bi ni ja isla u kino![]()
Šmrc, šmrc, šmrcEkipa, prosla ponoc, laku noc![]()