Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zcepanje: drz se ne daj se :zcepanje:
Ma ko ih ebe, ubi ih nedostatak proteina :zcepanje:
E a mogu da se kladim da krisom ( krijuci od sebe samih ) zdernjaju sve sto satro ne jedu jer je fu, odvratno, nehumano...blabla,
pa kad se nakokaju pocnu da lelemudaju po forumima, kao ono ..,,10 ave Marija i oprosteno ti je,, :hahaha:

Ko jedna moja snajka što ne jede meso, al šunku može..................:lol:

Otpevaj ti svojoj lejdi buu svako vece neku pesmicu, a i potrudi se da ne izazivas ljubomoru,
pa mozes mirno da lalas :)
Nece mafija na muzicare, ne se sekiraj ;)

Veruj mi da mi je ona prioritet.
Evo je zadremala tu pored mene dok sviram neku prastaru pesmu šo su je klinci zahvaljujući Grandu otkrili, pa sad moram da se prisećam.

Nema svako sreću da živi sa ženom u koju je zaljubljen.

Mož da mi cepnu glocku svi uključujući i preživarsku sektu .

Stvarno, još će dispadne da me neki tamo sektaši rascepavaju, a evidentno je da sam sasvim objektivan i dobronameran.
Čik nek dođu, meni na zicer, ima da lete u tri......Uh kako me nerviraju, bre ljudi šta njih briga šta ko jede, to je foliranje, pomodnost i licemerje.A taj nedostatak proteina ih čini krvoločnim i agresivnim ko da svaki dan litar sveže krvi ispijaju. Primetila sam da su vegani a ne vegetarijanci posebno agresivni - imam dosta prijatelja koji ne jedu meso, normalni ljudi koji se ne mešaju drugima u život i način ishrane. Pozdravi ledi Buu, i reci kako ima viteza za muža. I ja imam sreću da sam udata za osobu koju volim, to me drži inače bih već sto puta odlepila. Hvala na Hendrixu i ozdravi brzo!!!

Taman da se odlogujem kad ono Biki! Odo', pozzz
images

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back